News

Un șofer din Gorj, în stare critică după ce a fost bătut de mascați. Patru polițiști, reținuți sub acuzațiile de tentativă de omor și tortură

Un șofer din Gorj în vârstă de 41 de ani e în stare critică la spital după ce a fost bătut de mascați. În urma incidentului, patru polițiști de la SAS au fost reținuți sub acuzațiile de tentativă de omor și tortură.
27.05.2022 | 09:08
Un sofer din Gorj in stare critica dupa ce a fost batut de mascati Patru politisti retinuti sub acuzatiile de tentativa de omor si tortura
Patru mascați din Gorj, reținuți sub acuzațiile de tentativă de omor și tortură. Sursa foto (ilustrativ): hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un caz grav s-a petrecut vinerea trecută în Gorj. Un șofer de 41 de ani, care nu a oprit la semnalele Poliției, a fost prins ulterior și bătut cu bestialitate de mai mulți angajați ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Patru mascați din Gorj, reținuți sub acuzațiile de tentativă de omor și tortură. Sunt acuzați că au bătut un șofer

Presa locală din Gorj scria în weekend-ul trecut despre cazul unui polițist de la rutieră care fusese acroșat de un șofer care nu a oprit la semnalele agentului. Iată comunicatul:

ADVERTISEMENT

”La data de 20 mai, ora 20.37, un bărbat, de 41 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea de domiciliu, nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de un polițist rutier și l-a acroșat, acesta din urmă căzând pe partea carosabilă.

Totodată, a părăsit locul faptei. Cel în cauză a fost identificat de polițiști, fiind sesizat parchetul competent, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj”.

ADVERTISEMENT

Continuarea acestui eveniment este una și mai gravă. Potrivit Gorj Online, șoferul de 41 de ani, despre care se spune că a părăsit locul faptei, a fost prins rapid de polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

După ce a fost ridicat, bărbatul ar fi fost bătut crunt de mai mulți mascați. Din cauza agresiunilor, a doua zi, șoferul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Tg-Jiu cu dureri în zona abdomenului și a pieptului.

ADVERTISEMENT

Ulterior, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență din cauza multiplelor traumatisme pe care le avea. În urma intervenției, acestuia i-a fost extirpată fierea, și din câte se pare și splina și o parte din ficat, iar în urma loviturilor s-a ales cu traumatisme serioase la coaste și stern, precum și un plămân afectat.

Potrivit sursei citate, care citează date din raportul medico-legal ajuns la dosarul cauzei, medicii legiști au menționat că i-a fost pusă viața în pericol.

ADVERTISEMENT

Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a decis reținerea a patru polițiști

În urma acestor agresiuni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus, joi seara, reținerea, pentru 24 de ore, a patru polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Polițiștii sunt acuzați de comiterea infracțiunilor de tentativă de omor și tortură.

ADVERTISEMENT
Tags: