News

Un șofer din România a atras atenția pe litoral. Ce a folosit în loc de parasolar

Un șofer ajuns în aceste zile la Mamaia a atras toate privirile cu ceea ce a folosit în loc de un parasolar clasic.
23.07.2021 | 09:45
Un sofer din Romania a atras atentia pe litoral Ce a folosit in loc de parasolar
ADVERTISEMENT

Sute de mii de turiști ajung în aceste zile în stațiunile de la malul Mării Negre. Fiind foarte cald, majoritatea dintre șoferi încearcă să-și protejeze vehiculele de lumina puternică a soarelui.

Cei mai mulți recurg la parasolare. Există însă și persoane care adoptă mijloace mai neconvenționale pentru protecția mașinilor personale.

ADVERTISEMENT

Un astfel de caz a fost semnalat în această săptămână în stațiunea Mamaia, acolo unde un turist din Galați a ales un mijloc original de protecție în fața razelor solare.

Ce a folosit un șofer din România pe post de parasolar. Mașina sa a atras atenția pe litoral

Intenționat sau nu, șoferul din Galați venit zilele acestea la mare, în Mamaia, a atras atenția trecătorilor cu ceea ce avea pe parbriz.

ADVERTISEMENT

Într-o imagine postată de site-ul local replicaonline, vehiculul său apare parcat neregulamentar, ocupând jumătate din trotuar.

Dar și mai atractiv este imaginea părții frontale a autoturismului său. În loc de clasicul parasolar, turistul a ales să-și protejeze mașina cu o carpetă de perete.

ADVERTISEMENT
Un șofer din România a atras atenția pe litoral. Ce a folosit în loc de parasolar. Sursa foto: replicaonline.ro

Potrivit sursei citate, în această perioadă, mulți turiști veniți pe litoral se remarcă, negativ, și prin alte moduri. Șoferii par să nu înțeleagă cum ar trebui de fapt să-și parcheze mașina.

Astfel, aceștia fie le lasă pe spațiul verde, le urcă pe trotuar, pe locuri destinate persoanelor cu dizabilități sau pur și simplu blochează căi de acces importante.

ADVERTISEMENT

Unii turiști parchează și pe plaje

Parcările neregulamentare din zonele dedicate acestor spații de la mare sunt completate în aceste zile de o categorie de turiști care aleg să apară cu mașinile chiar pe plaje.

În urmă cu doar o zi, un șofer aflat la bordul unui vehicul cu numere roșii, de București, și-a parcat bolidul în stațiunea Saturn.

Incidentul a fost consemnat de dimineață. În urma lui, agenții din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat și l-au amendat drastic.

”Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia s-au sesizat cu privire la faptul că, un autoturism, aparținând unui bărbat, de 43 de ani, din București, se află pe o plajă din stațiunea Saturn.

Acesta a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 10.000 de lei”, au precizat cei de la IPJ Constanța, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT