News

Un șofer din Târgoviște a încercat să fugă de polițiști, dar a făcut accident: doi copii aflaţi în maşină au fost răniţi

Un sofer din Târgoviște a încercat să fugă de Poliție. Omul a făcut accident, doi copii au fost răniți și trei mașini au fost avariate
09.07.2021 | 16:29
Un sofer din Targoviste a incercat sa fuga de politisti dar a facut accident doi copii aflati in masina au fost raniti
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 27 de ani, șoferul unui BMW, a fost protagonistul unei curse nebune. Acesta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și a apăsat pedala de accelerație, încercând să scape de oamenii legii.

Totul s-a terminat destul de prost pentru bărbat. Acesta a făcut un accident și a reușit să rănească doi copii, scrie Adevărul.

ADVERTISEMENT

Un șofer din Târgoviște a încercat să fugă de polițiști, dar a făcut accident: doi copii aflaţi în maşină au fost răniţi

Tânărul a dat dovadă de o inconștiență ieșită din comun. Bolidul său avea volanul pe dreapta, iar în interior se mai aflau alți patru oameni.

Urmărirea s-a terminat într-o intersecție. Șoferul a lovit un alt autorurism și a ricoșat pe trouar, unde a avariat o mașină parcată, dar și un stâlp și un gard.

ADVERTISEMENT

Un pieton care se afla în preajmă a scăpat ca prin minune. „Am avut noroc, mi-am dat seama ce s-ar fi putut întâmpla. Am lăsat sacoşa şi am sărit. Era urmărit de poliţie şi avea viteză mare”, a povestit omul, potrivit sursei citate.

Între persoanele care se aflau în autoturism, erau și doi minori. În momentul impactului, cei doi au fost loviți și, ulterior, transportați la spital. Din fericire, copiii sunt în afara pericolului.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment, nu se știe cu exactitate de ce omul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Acesta avea permis de conducere și nu era sub influența băuturilor alcoolice.

Aventura tânărului s-a încheiat la Secția de Poliție. El s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală și va fi tras la răspundere și pentru că nu a respectat semnalele oamenilor legii.

ADVERTISEMENT

Urmărire ca în filme, cu focuri de armă

Cu doar două zile în urmă a avut loc un incident similar. Doi ocupanți ai unui autoturism erau urmăriți de polițiști, fiind bănuiți de furturi în Județul Botoșani, a transmis Poliția Română.

Indivizii au reușit să fugă de un echipaj de poliție, iar pe urmele lor au pornit forțe suplimentare, inclusiv un elicopter. Una dintre mașinile oamenilor legii a fost implicată într-o coliziune cu un alt autoturism, în goana nebună pe urmele celor doi bărbați.

Cei doi au fost observați în trafic de un alt polițist, aflat în mașina personală. Acesta a urmat autoturismul și și-a ghitat colegii pentru a-i prinde pe suspecți. Aceștia au abandonat vehiculul și au încercat să fugă într-un lan de porumb. Au fost prinși după ce s-au tras mai multe focuri de avertisment.

ADVERTISEMENT