ADVERTISEMENT
News

Un șofer nervos, amenințări cu un ciocan, în București: „Bă, vezi pe unde mergi că îți sparg capul cu ăsta!”

Amenințări cu un ciocan în București. Un șofer nervos este gata să sară la bătaie.
Autor: Andreea Marin | 29.06.2021 | 21:42
Un șofer nervos, amenințări cu un ciocan, în București: „Bă, vezi pe unde mergi că îți sparg capul cu ăsta!”
Un șofer nervos, amenințări cu un ciocan, în București: „Bă, vezi pe unde mergi că îți sparg capul cu ăsta!” Sursa foto: Digi 24

Un incident șocant a avut loc marți, pe străzile din Capitală. Un șofer nemulțumit a început să amenințte un alt participant la trafic cu un ciocan.

ADVERTISEMENT

„Bă, vezi pe unde mergi că îți sparg capul cu ăsta!”, a țipat șoferul, în timp ce ținea un ciocan în mână, foarte aproape de geamul mașinii care îl enervase.

Incidentul a avut loc chiar în mijlocul Capitalei, în zona Cotroceni, în jurul prânzului, în ziua de marți.

ADVERTISEMENT

Amenințări cu un ciocan în București. Un șofer nervos a izbucnit de furie

Mai mulți martori au filmat imaginile, dar, până acum, nu a fost făcută nicio plângere la poliție care să ateste un asemenea incident. Bărbatul ar putea să aibă dosar penal pentru amenințare.

Totuși, acest lucru nu este posibil în acest moment, fiindcă nu există o plângere făcută pentru fapta bărbatului nervos din trafic. Acesta mai are încă 30 de zile în care să depună această plângere, transmite Digi24.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, tot ce pot face oamenii legii este să încerce să îl identifice pe bărbatul care a amenințat în trafic, pentru că ei au numărul de înregistrare al mașinii cu care acesta circula în momentul respectiv.

Agresiunile din trafic sunt dese în România

Acest caz nu este unul singular. De exemplu, acum două săptămâni, o altă persoană a fost agresată în trafic, tot în București. De această dată, agresorii au fost doi, un bărbat și o femeie.

ADVERTISEMENT

Aceștia au fost filmați când au lovit mașina și l-au amenințat pe conducătorul auto. Mai mult, tânărul de 30 de ani a lovit autoturismul cu o crosă de golf, iar tânăra de 22 de ani a luat o macetă din mașină.

Bărbatul agresor a fost reținut de oamenii legii, iar el a fost plasat sub control judiciar. Și tânăra de 22 de ani a fost reținută de polițiști. Ei sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

ADVERTISEMENT

Totuși, acesta a fost un caz fericit, având în vedere că șoferul nu s-a ales cu răni. Sunt alte cazuri în care șoferii sunt bătuți. Un șofer din Arad a fost bătut cu pumnii și picioarele.

Motivul ar fi fost că șoferul agresat mergea prea încet, lucru care l-a enervat la culme pe celălat conducător auto.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!