News

Un șofer român a vrut să se sinucidă în Germania! Gestul său, transmis LIVE pe Facebook. De ce a făcut asta – Video

06.08.2019 | 11:39
Un sofer roman a vrut sa se sinucida in Germania Gestul sau transmis LIVE pe Facebook De ce a facut asta   Video
Un șofer român a vrut să se sinucidă în Germania! Gestul său, transmis LIVE pe Facebook. De ce a făcut asta - Video foto:observator.tv

Clipe dramatice pe rețelele de socializare, după ce un tânăr șofer român a apăsat pe accelerație la peste 170 de km/h și a lovit intenționat un TIR. Românul a apelat la acest gest după ce a aflat că a fost părăsit de iubita lui. Tot gestul a fost transmis live pe facebook, în timp ce tânărul gonea cu duba pe autostrăzile din Germania.

Un român a încercat să se sinucidă pe o autostradă din Germania

Cristian tocmai aflase că iubita lui l-a părăsit, motiv pentru care a decis să își pună capăt zilelor. El a avut și un mesaj de adio în live-ul de pe facebook:  “Mamă, tată, nu vreau să vă spun decât că vă iubesc, vă iubesc mai mult ca orice pe lumea asta, pe voi. Pe Monica pot să zic că am iubit-o, am iubit-o mai mult decât a meritat, încă o iubesc, o iubesc foarte mult. Astăzi mi-a dat o veste foarte dezamăgitoare. Mi-a spus că ea nu mai vrea nimic, nu mai vrea nimic cu mine. Mi-a spus că ea se desparte de mine. Mi-a spus că ea nu mai vrea să aibă nicio legătură cu mine. Mi-a spus că nu mai vrea nimic cu mine, după trei ani de relaţie, după ce am aşteptat atât.

După câte am îndurat, după câte am sperat, după câte speranţe mi-am făcut, ea îmi spune că nu mai vrea nimic cu mine. În schimb, vrea cu altcineva, cu Iulian, un băiat foarte de treabă”, a spus printre lacrimi șoferul aflat în pragul disperării. Vezi video aici

Bărbat la volan
Șoferul a vrut să se sinucidă după o ceartă cu iubita

Ce s-a întâmplat după ce sinucigașul a intrat în TIR

După ce a gonit opt minute pe autostrada, românul a decis să se izbească violent de un TIR. Chiar și după impact, telefonul său a continuat să transmită pe facebook. După momente de tăcere, pe telefon se aud voci în germane ale martorilor care au sărit să îl ajute pe român. Vocea tânărului șofer nu se mai aude însă în restul de 45 de minute de live ce au urmat după accident.

Între timp au intervenit pompierii germani și medicii, care sunt auziți în timp ce acordă primul ajutor șoferului în mașina complet distrusă. Acesta este scos și dus la ambulanță, în timp ce telefonul continua să transmită în direct. Live-ul a fost oprit abia după 53 de minute și 50 de secunde de transmisie de către un polițist. Între timp nu există informații cu privire la starea de sănătate a românului.