News

Un șofer român și-a pierdut viața în Austria. Spulberat de un camion, nu a avut nicio șansă

Un șofer român și-a pierdut viața, în urma unui tragic accident din Austria. Mașina pe care o conducea a fost spulberată de un camion.
01.06.2023 | 17:09
Un sofer roman sia pierdut viata in Austria Spulberat de un camion nu a avut nicio sansa
Un șofer român și-a pierdut viața. Colaj: Fanatik/ sursa foto: ziarulromanesc.at/ antena3.ro
ADVERTISEMENT

Un șofer român și-a pierdut viața în Austria. Bărbatul lucra la o firmă de curierat, iar în momentul producerii tragediei, în apropiere de Linz, în landul Austria Superioară, se afla la volanul autoturismului de serviciu.

Un șofer român și-a pierdut viața. Mașina pe care o conducea, spulberată de un camion

Șoferul român a avut parte de un sfârșit dramatic. Autovehiculul de mici dimensiuni pe care îl conducea, o dubiță în care se aflau coletele, s-a ciocnit frontal cu un camion, impactul fiind devastator pentru român.

ADVERTISEMENT

Conform presei din Austria, evenimentul rutier s-a produs la intersecția Wolferner Strasse cu străzile Schmidberg și Ruprechtshofen. Deocamdată nu se știe în ce împrejurări s-a produs accidentul. Cert este că în urma impactului violent, ambele vehicule au fost aruncate în câmp.

În zona respectivă au ajuns pompierii, polițiștii și echipajele medicale, pentru a acorda primul ajutor victimelor. Salvatorii au constatat că românul se afla blocat în dubiță, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, șoferul din România a fost grav rănit. Leziunile suferite în urma accidentului i-au fost fatale, iar medicii de pe ambulanță au fost nevoiți să declare decesul acestuia, conform ziarulromanesc.at.

Totodată, șoferul tirului a avut nevoie de intervenția descarcerării. Bărbatul a fost rănit, iar după ce a primit primul ajutor, a fost transportat la spitalul din Linz pentru investigații medicale.

ADVERTISEMENT

A furat mașina unei polițiste și a provocat un accident grav

Un alt accident rutier grav a avut loc în Austria, Linz, în luna decembrie, după ce un minor de 14 ani, român, a furat mașina unei polițiste. Băiatul a provocat un incident, în urma căruia au fost răniți cinci oameni.

Adolescentul nu știa că autoturismul aparține unui om al legii. El l-a furat și a pornit într-o cursă nebună, fiind urmărit de polițiști. În timpul acesteia, alte trei mașini au fost avariate, iar cinci persoane au suferit răni.

ADVERTISEMENT

După ce a fost prins, băiatul de 14 ani a reacționat violent. Acesta a atacat un polițist, iar ulterior a ajuns la închisoare. Nu se afla la prima infracțiune, în trecut fiind acuzat de furt, consum și trafic de droguri.

ADVERTISEMENT