News

Un şofer român a zburat în gol 15 metri în Elveţia: „E un miracol că mai trăiesc“

A avut zile! Asta poate fi singura explicaţie pentru care şoferul român Marius M. este încă în viaţă. În urmă cu o săptămână, pe un pod aflat în apropriere de oraşul elveţian Zurich,...
12.03.2016 | 12:27
Un sofer roman a zburat in gol 15 metri in Elvetia E un miracol ca mai traiesc
ADVERTISEMENT

A avut zile! Asta poate fi singura explicaţie pentru care şoferul român Marius M. este încă în viaţă. În urmă cu o săptămână, pe un pod aflat în apropriere de oraşul elveţian Zurich, el a pierdut controlul asupra camionului pe care îl conducea, a izbit alte şapte autovehicule şi s-a prabuşit în gol de la 15 metri.

Marius şi-a rupt ambele picioare în mai multe locuri, în timp ce alte 11 persoane implicate în accident au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe patul Spitalului Universitar din Zurich, tânărul de 27 de ani se uită cutremurat la fotografiile prezentate de tabloidul Blick.

ADVERTISEMENT

“E un miracol că mai sunt în viaţă. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat înainte de intervenţia poliţiei şi a echipajelor de prim ajutor. Îmi aduc aminte că era un blocaj în trafic. Maşinile staţionau, dar am observat târziu şi nu am mai reuşit să frânez. Am tras de volan în tentativa de a evita coliziunea şi am pierdut complet controlul”, povesteşte el pentru jurnaliştii elveţieni.

„Din acel punct, ţin minte doar că oamenii încercau să mă ajute. Nu am adormit la volan. Sunt un şofer cu experienţă. După accident, am vorbit cu rudele. Toată lumea era speriată. Nu ştiu când pot să plec de aici. Am fost operat, dar medicii consideră că voi ajunge iar la cuţit. Mi-e frică de faptul că nimeni nu îmi va prelua cheltuielile de spitalizare. M-am liniştit când am aflat că nu a murit nimeni. Îmi cer scuze faţă de toţi cei care au fost răniţi în accident”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT

Procurorii elveţieni continuă ancheta. Marius a fost supus deja unui interogatoriu şi se aşteaptă rezultatele analizelor de sânge şi urină.

Sursă: www.mariustuca.ro