ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Un spaniol în naţionala României? “Am vorbit cu el pe tema asta!”

Adrian Mutu îl propune pe colegul său de la Petrolul, Pablo de Lucas, pentru naturalizare. "Pentru mine, în momentul de faţă, De Lucas ar fi o opţiune pentru echipa naţională şi ar trebui ca...
Autor: Mircea Dominte | 14.08.2014 | 21:28
Un spaniol în naţionala României?
Pablo de Lucas marcheaza un gol din lovitura libera sub priviriele fotbalistilor Mihai Leca,Cristian Melinte,Da Silva Wellington,Abel Camara,Gomo Onduku si Valentin Cretu.

Adrian Mutu îl propune pe colegul său de la Petrolul, Pablo de Lucas, pentru naturalizare. “Pentru mine, în momentul de faţă, De Lucas ar fi o opţiune pentru echipa naţională şi ar trebui ca oficialii care decid acest lucru să se gîndească la o astfel de oportunitate. Pablo e cel mai bun mijlocaş din ţară în momentul de faţă. În afara faptului că este febleţea mea, mă bucură şi faptul că el vrea să joace pentru echipa naţională a României. Ar vrea să se naturalizeze, să fie român. Chiar vorbeam cu el zilele trecute despre acest subiect, aşa că sper ca cei care au urechi să audă. Mi-ar plăcea şi sper să văd la mijlocul terenului un cuplu Bourceanu – Pablo de Lucas. Cu ei doi, România ar avea un mijloc extraordinar”, a declarat Adrian Mutu pentru TVR.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!