News

Un spital plin cu pacienți COVID-19 din Moscova a luat foc. Nu se știe câte dintre persoanele evacuate erau infectate. Video

10.05.2020 | 18:27
Un spital plin cu pacienti COVID19 din Moscova a luat foc Nu se stie cate dintre persoanele evacuate erau infectate Video
ADVERTISEMENT

Un spital cu pacienți COVID-19 din Moscova a luat foc, sâmbătă, iar în urma incendiului o persoană a decedat, iar alte 200 au fost evacuate din clădirea mistuită de flăcări.

Un spital plin cu pacienți COVID-19 din Moscova a luat foc

Un spital din Moscova unde era tratați pacienți COVID-19 a luat foc, sâmbătă, în plină criză de coronavirus, informează ProTV.

ADVERTISEMENT

În urma incendiului puternic, un pacient și-a pierdut viața iar alte 200 de persoane au fost evacuate de urgență de forțele de intervenție din capitala Rusiei.

Potrivit informațiilor din acest moment, cauza incendiului de la unitatea medicală din Moscova nu este cunoscută, o anchetă urmând să aibă loc în acest caz.

ADVERTISEMENT

Focul a creat pagube semnificative spitalului, motiv pentru care pacienții au fost transportați pentru a fi îngrijiți la alte unități medicale din Moscova, au transmis autoritățile ruse.

Rusia este grav afectată de noul coronavirus

Nu se știe deocamdată câte dintre persoanele evacuate în urma incendiului erau infectate cu noul tip de coronavirus, mai anunță presa străină.

ADVERTISEMENT

Rusia este una dintre cele mai afectate țări din cauza pandemiei de coronavirus, iar duminică autoritățile de la Moscova au anunțat alte 11.012 cazuri noi de infecții COVID-19.

De la apariția pandemiei, autoritățile sanitare din Rusia au anunțat 209.688 de cazuri de coronavirus, astfel că țara este una dintre cele mai afectate de noul virus.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, numărul deceselor înregistrate ca urmare a infecției COVID-19 este relativ mic, respectiv 1.915, potrivit celor mai noi statistici transmise de autorități.

În schimb, numărul de cazuri noi a depășit duminică 10.000 pentru a șaptea zi consecutiv, semn că Rusia a fost lovită din plin de noul coronavirus.

 

ADVERTISEMENT