Un sportiv american, aproape să fie împuşcat de poliţişti! Motivul: Pokemon GO!

Claudiu Melinte   
in STIRI INTERNATIONALE
25/07/2016, 11:28
Un sportiv american, aproape să fie împuşcat de poliţişti! Motivul: Pokemon GO!

Un jucător de fotbal american a fost la un pas să fie împuşcat de poliţişti. Acesta se afla într-un parc, unde se ”butona” Pokmon Go, jocul ce a devenit viral la numai cîteva zile de la apariţie. Faith Ekakitie nu i-a auzit pe poliţişti care l-au somat să se legitimeze. În aceste condiţii, oamenii legii, cinci la număr, au scos armele şi le-au îndreptat spre el.

“Astăzi a fost pentru prima dată cînd m-am temut pentru viaţa mea”, a scris pe Facebook sportivul, ce evoluează pentru universitatea statului Iowa.

Ghinionul sportivului a fost că în apropierea parcului fusese spartă o bancă, iar oamenii legii l-au considerat suspect. “Mi-au verificat buzunarele, rucsacul, m-au pus să-mi ridic tricoul deoarece credeau că ascund o armă”, a mai spus Ekakitie.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×