ADVERTISEMENT
Cele mai citite

A pierdut 40.000.000 $ după ce şi-a făcut KO soţia!

Clubul de fotbal american Baltimore Ravens i-a reziliat contractul unuia dintre cei mai buni jucători din Statele Unite, Ray Rice. Sportivul a fost suspendat pe termen neliminat şi de către Liga...
Autor: Claudiu Melinte | 11.09.2014 | 19:24
A pierdut 40.000.000 $ după ce şi-a făcut KO soţia!
Ray Rice, alături de soţia sa după ce imaginile cu bătaia au fost făcute publice.

Clubul de fotbal american Baltimore Ravens i-a reziliat contractul unuia dintre cei mai buni jucători din Statele Unite, Ray Rice. Sportivul a fost suspendat pe termen neliminat şi de către Liga Naţională după ce a apărut un film în care şi-a făcut KO soţia într-un lift din Atlantic City. Incidentul a avut loc în februarie, dar soţia sa n-a depus plîngere. Abia după ce înregistrarea a fost făcută publică, poliţia s-a autosesizat. 

ADVERTISEMENT

http://youtu.be/ltFKdYzDavU

Pînă şi Barak Obama, preşedintele Statelor Unite, a fost dezgustat de gestul sportivului: ”Atitudinea este demnă de dispreţ şi inacceptabilă. Un bărbat adevărat nu loveşte niciodată o femeie”, a declarat Obama.

Fostul director al FBI, Rober Mueller, a investigat cazul, fiind solicitat de NFL. Ray Rice a pierdut 40.000.000 de dolari, valoarea contractului cu Baltimore Ravens, după ce site-ul TMZ a publicat imaginile.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!