Sporturi

Un spot publicitar cu Simona Halep la volan a devenit viral! Cum a fost surprinsă românca. Video

01.09.2018 | 19:43
Un spot publicitar cu Simona Halep la volan a devenit viral Cum a fost surprinsa romanca Video

Un spot publicitar cu Simona Halep la volan a devenit viral. Simona Halep a fost surprinsă la volanul unui bolid de lux.

Simona Halep a fost eliminată de Kaia Kanepi, locul 44 WTA, cu scorul 2-6, 4-6 după o oră şi 17 minute de joc. Simona a intrat în istoria turneului din Statele Unite ale Americii, devenind primul cap de serie numărul unu din istoria competiției care e eliminată în primul tur.

Pentru al doilea an consecutiv, Simona Halep este eliminată în primul tur la US OpenÎn 2017 ceda în fața Mariei Sharapova, cea care revenea după suspendarea pentru dopaj. Pe de altă parte, tocmai acel rezultat nefast de anul trecut o ajută acum pe Simona Halep. Cum nu avea puncte de apărat, românca își va păstra prima poziție și după Flushing Meadows, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Un spot publicitar cu Simona Halep la volan a devenit viral

Simona Halep a apărut în ultimul spot publicitar al firmei Mercedes. Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis a lumii, a revenit de curând în ţară şi a filmat de curând un clip dedicat unei celebre mașini, pe care a primit-o cadou. Simona conduce de puțin timp un Mercedes AMG C 63 S Cabriolet, decapotabil, de culoare galbenă, iar zilele trecute a acceptat să filmeze și un videoclip dedicat brandului german.

Materialul video cu liderul mondial din WTA a devenit viral la doar câteva minute după ce a fost publicat pentru prima dată. Bolidul, pe care Simona Halep l-a primit în luna mai, este unic în România și costă 190.000 de euro fără TVA. Maşina atinge viteza maximă de 315 km/h, ajunge la 100 de km/h în 3,2 secunde și are un rezervor de 66 de litri, pe benzină. Simona Halep a precizat că este foarte încântată de acest parteneriat: “Mă bucur să am parte de susţinerea Mercedes-Benz Romania în acest an important, atât pentru mine, cât şi pentru Mercedes-AMG. Îmi doresc ca aniversarea a jumătate de secol de existenţă AMG să fie una memorabilă si, continuând tradiţia sportivă a grupului, să realizam cât mai multe performanţe împreună,” a declarat Simona Halep.

Simona Halep, avere impresionantă! L-a depăşit şi pe Hagi

Anul 2018 a fost unul extrem de profitabil pentru sportiva originară din Constanţa. După o experienţă mai puţin reuşită la Wimbledon, în urma căreia a câştigat totuşi peste 100.000 de lire sterline, Halep şi-a trecut deja în cont în actuala stagiune aproape 5,5 milioane de dolari! În total, Halep a adunat în carieră peste 26,2 milioane de dolari. La această sumă se mai adaugă contractul de 2 milioane de dolari cu Nike, dar şi banii strânşi din contractele cu Hublot, Mercedes, Dedeman, Dorna sau Vodafone Romania. Astfel, Simona Halep l-a depăşit pe Hagi în ceea ce priveşte banii adunaţi de-a lungul carierei.

Potrivit celor de la Top 300 Capital, Gică Hagi avea o avere de 28 de milioane de dolari la sfârşitul anului trecut. În această evaluare sunt incluse toate proprietăţile, maşinile, Academia şi clubul de fotbal, dar şi sumele din conturi. În ceea ce o priveşte pe Halep, o parte din banii pe care i-a câştigat, i-a investit într-o cafenea în Constanţa, dar şi două hoteluri din Braşov, ale căror valoare se ridică la 2 milioane de euro.

Cu banii strânşi deja din tenis, Simona Halep a intrat deja în Top 10 încasări all time şi a depăşit două legende ale circuitului feminin: Martina Hingis şi Kim Clijsters:

Top 10 încasări all time tenis feminin:

  1. Serena Williams (Statele Unite) 84.811.149 $
  2. Venus Williams (Statele Unite) 40.585.544 $
  3. Maria Şarapova (Rusia) 37.993.393 $
  4. Caroline Wozniacki (Danemarca) 30.763.360 $
  5. Victoria Azarenka (Belarus) 28.910.591 $
  6. Agnieszka Radwanka (Polonia) 27.252.427 $
  7. Petra Kvitova (Cehia) 26.749.597 $
  8. SIMONA HALEP (România) 26.214.792 $
  9. Martina Hingis (Elveția) 24.749.074 $
  10. Kim Clijsters (Belgia) 24.442.340 $
Tags: