News

Un stâlp, plantat în mijlocul drumului pe o stradă din Oradea. Reacția șoferilor

26.02.2021 | 10:34
Un stalp plantat in mijlocul drumului pe o strada din Oradea Reactia soferilor
ADVERTISEMENT

Un stâlp de electricitate a fost „plantat” în mijlocul drumului pe o stradă din Oradea. La vederea acestuia, soferii și locanicii au avut reacții dintre cele mai diverse. Oamenii au căutat explicații pentru prezența obstacolului și au glumit pe seama inventivității celor ce au plasat obiectul pentru a limita viteza. 

Potrivit Ebihoreanul, strada Episcop Ioan Alexi, care traversează cartierul orădean Oncea, trebuia asfaltată de mai bine de doi ani, proiectul fiind aprobat de Consiliul Local încă din 2019. Acest lucru nu s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Motivele au fost diverse. Între ele, lipsa fondurilor sau nevoia de a expropria un teren. În orice caz, drumul respectiv este încă neasfaltat.

Un stâlp, plantat în mijlocul drumului pe o stradă din Oradea. Reacția șoferilor

Localnicii, mai ales șoferii, s-au văzut nevoiți să circule pe un drum cu obstacole. Printre acestea, gropi, denivelări, dar și stâlpi de electricitate.

ADVERTISEMENT

Electrica a profitat de lipsa asfaltului pe de strada respectivă și a mutat o parte din stâlpi. Unul dintre ei a ajuns în mijlocul străzii, obligându-i pe soferi să-l ocolească.

Potrivit sursei menționate mai sus, localnicii au sesizat problema la Primărie. Autoritățile le-au transmis că nu se poate asfalta momenta, din cauza vremii.

ADVERTISEMENT

Oamenii nu pot decât să aștepte și să circule cu atenție. Desigur, pot face haz de necaz, în lipsa altei soluții. Pe rețelele de socializare orădenii s-au distrat cu privire la această situație.

În timp ce o parte dintre localnici nu credeau că fotografia e din orașul lor, unii dintre ai au precizat că a fost pus acolo intenționat, pentru respectarea limitelor de viteză: „Stâlpul ăla are un rol aparte…A „crescut” acolo pentru vitezomani”. Alții au făcut referire la minunile de la Caracal.

ADVERTISEMENT

„Încă puțin și îi ajungem din urmă pe cei din Caracal. Deja suntem pe locul doi, cu puțină ambiție trecem pe locul întâi și luăm trofeul. Hai Oradea!!”, a scris un orădean. Ideea nu a fost una singulară: „Vă rog, nu faceți concurență minunillor de la Caracal”, „au apărut oltenii și la noi” sau „s-au mutat muncitorii din Caracal la Oradea”.

ADVERTISEMENT