Sport

Un star al fotbalului le ia apărarea vedetelor lui PSG: „Dacă-i criticăm pe Messi și Neymar, despre cine mai vorbim?”

Lionel Messi și Neymar au fost criticați dur după ce PSG a fost eliminată în optimile Champions League. Dar un star al fotbalului le ia apărarea celor doi. „Dacă-i criticăm, despre cine mai vorbim?”, s-a întrebat el.
01.04.2022 | 08:53
Un star al fotbalului le ia apararea vedetelor lui PSG Dacai criticam pe Messi si Neymar despre cine mai vorbim
Lionel Messi și Neymar sunt apărați de un star al fotbalului mondial. Sursa foto: givemesport.com
ADVERTISEMENT

Ronaldinho a sărit în apărarea argentinianului Lionel Messi și a brazilianului Neymar. El consideră că jucătorii lui PSG nu merită să fie criticați. „Dacă vorbim urât despre Messi și Neymar, despre cine mai vorbim?”, se întreabă fosta vedetă a lui PSG și a Barcelonei.

Ronaldinho le ia apărarea vedetelor lui PSG, Lionel Messi și Neymar

Brazilianul Ronaldinho a fost invitat la o emisiune a unui post francez de radio, unde și-a spus părerea despre ceea ce se întâmplă în acest moment în fotbalul internațional. „Cei care am jucat fotbal știm ce se întâmplă când schimbi echipa.

ADVERTISEMENT

Trebuie să-i dai timp jucătorului și lucrurile vor veni de la sine. Când am ajuns la Paris a fost greu. Messi a fost la Barcelona 20 de ani și este prima dată când a schimbat echipa. E normal să nu aibă aceleași prestații, este nevoie de timp pentru a te adapta.

Totul se schimbă: comunicarea, felul în care joci fotbal… Și doar timpul va rezolva aceste probleme. Dacă vorbim urât despre Cristiano (n.r. – Ronaldo), Messi, Neymar… despre cine vom vorbi?

ADVERTISEMENT

Fotbalul este ca un film serial. În fiecare weekend apare un nou episod și vei vedea de fiecare dată lucruri grozave”, a declarat Ronaldinho la o emisiune a postului francez RMC Sport, conform marca.com.

Ronaldinho este un mare admirator al lui Kylian Mbappe

Fiind compatrioți, Ronaldinho a insistat mai mult asupra situației lui Neymar. Acesta a fost fluierat de fanii lui PSG la meciul cu Bordeaux, primul după eliminarea din Champions League, chiar și când a marcat. „Sunt mulțumit de tot ce face. Este unul dintre cei mai buni jucători din lume.

ADVERTISEMENT

În fiecare an câștigă ceva la Paris. În Brazilia este vedeta noastră, liderul nostru. În Brazilia toată lumea este mulțumită de ceea ce face la PSG. Fluierăturile? Nu le suport. Nu sunt atent la ele. Fiecare are propria părere și felul lui de a gândi”, a mai spus „Dințosul”.

Brazilianul a avut numai cuvinte de laudă la adresa atacantului francez Kylian Mbappe

Ronaldinho a recunoscut că este un mare admirator al lui Kylian Mbappe, atacantul lui PSG. „Îl iubesc. Este grozav. Este un jucător care te face să vrei să-l vezi jucând. Poate face multe lucruri bune în fotbal.

ADVERTISEMENT

El este cel care decide la ce echipă va juca în viitor, asta e clar. La ce jucători are PSG, ar putea rămâne. Mai are multe lucruri de realizat la PSG, dar poate juca oriunde cu tehnica și viteza lui. Totul e să ia deciziile corecte.

Este puternic, are un dribling fantastic și este și rapid… Este un jucător complet, deși este tânăr. Îmi aduce un pic aminte de Anelka. Atunci când juca, Nicolas era rapid, cum este Kylian acum. Sunt multe asemănări între cei doi”, a mai spus Ronaldinho.

Retras din activitate în 2015, Ronaldinho a semnat pe 29 martie 2022 cu echipa indoneziană RANS Cilegon FC, care activează în liga a doua. De-a lungul timpului, el a jucat la PSG, Barcelona, AC Milan, la trei echipe din Brazilia și una din Mexic. A câștigat Cmapions League în 2005/2006, alături de Barcelona.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Lorient: 1,22 este cota pentru „PSG marchează prima”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT