Fotbal international

Un star al lui Bayern îi ironizează pe catalani: “Nu a fost greu, de fapt a fost chiar amuzant să-l facem de râs pe Messi”

15.08.2020 | 10:37
Un star al lui Bayern ii ironizeaza pe catalani Nu a fost greu de fapt a fost chiar amuzant sal facem de ras pe Messi
ADVERTISEMENT

Bayern Munchen a câștigat cu scorul de 8-2 meciul împotriva celor de la Barcelona, din sferturile de finală din Liga Campionilor. Bavarezii au făcut spectacol împotriva unei echipe blazate care a fost depășită la toate capitolele.

A fost cea mai severă înfrângere din istoria celor de la FC Barcelona din cupele europene și pentru prima dată după mai bine de 70 de ani de când catalanii încasează opt goluri într-un singur meci.

ADVERTISEMENT

Leon Goretzka, unul dintre starurile de la Bayern Munchen nu s-a sfiit să întoarcă cuțitul în rana catalanilor, ironizându-i la finalul confruntării în care s-au marcat 10 goluri. Mijlocașul a fost întrebat dacă îl doare să vadă un jucător ca Messi la pământ, iar răspunsul a fost unul ironic:

Un star al lui Bayern îi ironizează pe catalani: “Nu a fost greu, de fapt a fost chiar amuzant”

“Nu doare deloc, este chiar amuzant să îl facem de râs. E greu să-mi pot găsi cuvintele după acest joc, cred că ne va lua câteva zile să ne dăm seama ce am realizat. Avem foarte multă încredere, dar așa cum am spus și în vestiar, ăsta este doar începutul”, a declarat Goretzka, conform Footballinside.

ADVERTISEMENT

Thomas Muller a fost mai ponderat în declarații și a vorbit mai mult despre forma excepțională pe care o traversează echipa sa:

“E greu de explicat, cred că în acest moment echipa noastră este în cea mai bună formă. Este un rezultat formidabil, dar următorul meci va începe de la 0-0. Celelate ne vor urmări jocul și pot fi impresionate sau nu. Va trebui să câștigăm următoarea partidă”.

ADVERTISEMENT

Bayern joacă împotriva lui Manchester City în semifinale

Meciul excelent făcut de Thomas Muller i-a adus titlul de jucător al meciului. Însă, starul german a spus că la finalul acestei confruntări cei 12-15 jucători care au evoluat pentru Bayern în acest meci merită acest titlu.

Bayern Munchen s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor. Echipa lui Hans Flick va evolua în penultimul act împotriva învingătoarei din meciul Manchester City – Lyon, care se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Confruntarea va avea loc pe stadionul Jose Alvalade din Lisabona, stadion aflat la doar câțiva kilometri de Estadio Da Luz, arena care a găzduit meciul dintre Barcelona și Bayern, încheiat 8-2 pentru bavarezi.

ADVERTISEMENT