Sport

Un star al lui Manchester City, distrus în direct la tv: „Un inconștient, a început să aibă numai impresii!”

MM Stoica a distrus un star al lui Manchester City în direct la TV, despre care a spus că are numai impresii și că este inconștient.
11.10.2022 | 21:55
Un star al lui Manchester City distrus in direct la tv Un inconstient a inceput sa aiba numai impresii
Un star al lui Manchester City, distrus în direct la tv. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că Riyad Mahrez nu mai este jucătorul care evolua la Leicester și câștiga suprinzător Premier League cu „vulpile”.

Un star al lui Manchester City, distrus în direct la tv

MM Stoica l-a distrus pe Riyad Mahrez în direct la TV, după prima repriză făcută de algerian în duelul dintre Copenhaga și Manchester City.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul algerian a ratat un penalty în returul din Danemarca și din cauza lui, pentru că a atins mingea cu mâna, a fost anulat un gol înscris de Rodri în minutul 12.

„Ce mai trebuie să facă Mahrez ca să nu îi mai dea Guardiola responsabilități. Să ai faze și să îi dai multe responsabilități unui… mă scuzați, inconștient ca Mahrez, nu e bine.

ADVERTISEMENT

Mahrez nu mai e jucătorul ăla care a venit de la Leicester. Mahrez a început să aibă impresii, să nu uităm că din vina lui a fost eliminată Manchester City anul trecut cu Real Madrid”.

„Putea să-i paseze cu poarta goală lui Foden, dar a vrut el să dea gol și am văzut cu toții ce s-a întâmplat”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
  • 31 de ani are Riyad Mahrez

„În fiecare sezon suntem acolo!”

Riyad Mahrez a vorbit pentru site-ul oficial al lui Manchester City chiar înaintea meciului cu FC Copenhaga, transmițându-le fanilor ce așteptări să aibă pentru acest sezon:

În fiecare sezon suntem acolo! Nu s-a schimbat nimic, trebuie să demonstrăm că suntem una dintre cele mai bune echipe din lume.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim concentrați, să alergăm și să muncim din greu pentru a ne obține toate obiectivele. Suntem bine, ne aflăm într-un moment bun”.

„Muncim din greu la antrenamente și asta ne oferă avantaje împotriva adversarilor, cărora le face viața grea!”, a mai spus Riyad Mahrez.

  • 35.000.000 de euro este cota de piață a lui Riyad Mahrez, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: