Sport

Un star al lui Manchester United a vorbit despre absența lui Cristiano Ronaldo de la antrenamente: ”Nu știu ce îi trece prin cap”

Cristiano Ronaldo traversează o perioadă critică la Manchester United. Portughezul e apărat de un coechipier din naționala lusitană.
21.09.2022 | 20:57
Un star al lui Manchester United a vorbit despre absenta lui Cristiano Ronaldo de la antrenamente Nu stiu ce ii trece prin cap
Cristiano Ronaldo nu se regăsește în actualul sezon la Manchester United. Sursa foto: football-espana.net
ADVERTISEMENT

În conflict cu antrenorul Erik ten Hag și fără gol în actualul sezon de Premier League, Cristiano Ronaldo este departe de așteptările fanilor. Un coechiper de la naționala Portugaliei a dezvăluit cum a justificat portughezul absența de la antrenamente.

Cristiano Ronaldo nu se mai regăsește la Manchester United

Revenit pe Old Trafford ca o legendă, Cristiano Ronaldo nu s-a ridicat la așteptările fanilor și ale finanțatorilor echipei. ”Diavolii” au ratat calificarea în Liga Campionilor, iar începutul acestui sezon a fost unul de coșmar.

ADVERTISEMENT

Au urmat patru victorii la rând și trupa lui Erik ten Hag s-a apropiat de primele patru locuri ale clasamentului. Omul de la care toată lumea aștepta goluri decisive nu se regăsește.

Bruno Fernandes a dezvăluit ce a discutat cu Cristiano Ronaldo după ce starul portughez a cerut conducerii să fie lăsat să plece de la echipă și a lipsit de la antrenamente.

ADVERTISEMENT

”Trebuie să le respectăm dorința tuturor. Nu știu ce le-a spus Cristiano celor din club, antrenorului, nu știu ce îi trece prin cap, dar trebuie să îi respectăm intimitatea.

Un singur lucru l-am întrebat atunci când nu s-a prezentat la antrenamente, dacă totul este în regulă cu familia lui. Mi-a spus ce s-a întâmplat. Asta a fost tot”, a povestit Bruno Fernandes, citat de Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a înscris primul gol din noul sezon în Europa League

Dezamăgit că Manchester United nu a prins locurile de Champions League, Cristiano Ronaldo a încercat în această vară să își găsească un nou angajament, dar pretențiile financiare au fost considerate exagerate de cluburile cu care a discutat.

Nemulțumit de randamentul arătat de portughez la antrenamente managerul Erik ten Hag a renunțat să se mai bazeze pe serviciile lui și l-a exilat pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

L-a titularizat, însă, în meciul cu Sheriff Tiraspol și Cristiano Ronaldo și-a trecut în premieră numele pe lista marcatorilor. A înscris de la punctul cu var în victoria ”diavolilor” 2-0, în meciul din Europa League.

  • 20.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT