Fotbal international

Real Madrid are un nou jucător de 1 miliard! A semnat până în 2021

UPDATE, 20 septembrie, 17:31 / Starul lui Real Madrid, Karim Benzema a semnat prelungirea cu Real Madrid până în 2021 şi va avea o clauză de 1 miliard de euro. Astfel, francezul nu mai poate fi...
20.09.2017 | 17:37
Real Madrid are un nou jucator de 1 miliard A semnat pana in 2021

UPDATE, 20 septembrie, 17:31 / Starul lui Real Madrid, Karim Benzema a semnat prelungirea cu Real Madrid până în 2021 şi va avea o clauză de 1 miliard de euro. Astfel, francezul nu mai poate fi transferat de la “galactici” decât pentru această sumă chiar dacă în ultimii ani mai multe cluburi din Europa au vrut să îl transfere pe starul francez. 

Informaţia a fost confirmată oficial de clubul Real Madrid pe site-ul oficial. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi


Benzema va semna prelungirea! Clauza de 1 miliard pentru fotbalistul francez. Atacantul francez îşi prelungeşte contractul cu “galacticii” de la Real Madrid. France Football scrie că atacantul va semna noua înţelegere pentru încă două sezane, clauza de reziliere a contractului fiind una faraonică: 1 miliard de euro. Doar Ronaldo şi Kaka au avut clauze de o asemenea valoare pe Bernabeu.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani este cel mai bun marcator francez din istorie în Liga Campionilor cu 51 de goluri marcate, 12 pentru Lyon şi 39 pentru Real Madrid. Benzema este al 8-lea marcator din istoria clubului Real Madrid, cu 180 de goluri în toate competiţiile. Preşedintele Florentino Perez îl apreciază foarte mult pe Karim Benzema şi clauza pe care i-a fixat-o îl asigură că alte cluburi nu vor fi tentate de un eventual transfer.

Benzema, out de la naţională 

Jucătorul a fost transferat în anul 2009 de la Olympique Lyon, pentru 41 de milioane de euro. Benzema a venit în aceeaşi vară cu Ronaldo, pentru care “galacticii” au plătit 97 de milioane de euro şi brazilianul Kaka, adus pentru 62 de milioane de euro de la AC Milan. În acea vară, preşedintele Florentino Perez obţinea un nou mandat şi îl înlocuia pe Ramon Calderon.

Karim Benzema este cotat la 60 de milioane de euro. De la venirea sa la Real Madrid, atacantul francez a câştigat numai puţin de 14 trofee, printre care 2 titluri în La Liga, 3 Ligi ale Campionilor şi 2 Campionate Mondiale ale Cluburilor. Benzema a renunţat la naţionala Franţei după ce selecţionerul Didier Deschamps l-a lăsat în afara lotului pentru Euro 2016 după un scandalul “sextape” în care a fost implicat jucătorul.