Fotbal international

Un star de la AC Milan se apucă cântat! Cine le calcă pe urme lui Ronaldinho și Depay. Video

23.01.2021 | 21:10
Un star de la AC Milan se apuca cantat Cine le calca pe urme lui Ronaldinho si Depay Video
ADVERTISEMENT

Un star de la AC Milan le calcă pe urme lui Memphis Depay și Ronaldinho apucându-se de cântat rap. Portughezul Rafael Leao își urmează dragostea pentru muzică și va lansa un album la finalul lunii ianuarie.

Transferat în vara lui 2019 de la Lille pentru 29,5 milioane de euro, jucătorul lui AC Milan a marcat 5 goluri și a oferit 4 assist-uri în acest sezon de Serie A.

ADVERTISEMENT

Portughezul a reușit de la venirea la Milan și cel mai rapid gol din istoria campionatului italian, la meciul cu Sassuolo din decembrie, după numai 6,2 secunde.

Un star de la AC Milan se apucă cântat! Cine le calcă pe urme lui Ronaldinho și Depay

Anul trecut în septembrie, Rafael Leao a apărut într-un clip al trupei BGang, numit Longe, acela fiind primul moment în care și-a anunțat fanii depre dragostea sa față de muzică, în trecut Memphis Depay lansând și el o piesă pe piața muzicală.

ADVERTISEMENT

În categoria jucătorilor care își expun trăirile prin muzică se află și Ronaldinho, fostul câștigător de Cupă Mondială alături de Brazilia în 2002 și star al Barcelonei, care țintește topurile muzicii hip-hop țintește să ajunga în topurile muzicii hip-hop prin apariția sa în ultimul videoclip filmat de formația Tropa do Bruxo.

Rafael Leao este privit drept un jucător de mare viitor, italienii de la AC Milan refuzând o ofertă de 30 de milioane de lire sterline primită de la Everton, în vara trecută. Portughezul și-a făcut debutul în fotbalul profesionist la Sporting Lisabona, în 2018, fiind cumpărat după numai 3 meciuri de Lille.

ADVERTISEMENT

Rafael Leao îl are drept model pe Ibrahimovic

“Jucam cu el de fiecare dată când eram pe Playstation. Ibrahimovic este omul care o poate ajuta pe AC Milan să atingă succesul. După ce m-am transferat la AC Milan am ajuns să joc în viața reală alături de el.

Antrenându-mă cu el simt că pot sa mă îmbunătățesc, am multe de învățat din experiența lui, sunt foarte mândru de acest lucru. În afara terenului este plin de glume și de voie bună, însă pe teren Zlatan este diferit.

ADVERTISEMENT

Este nemilos, nu ține cont de absolut nimic, dar cu el în echipă putem învinge pe oricine ne stă în cale. Este o legendă a fotbalului. Pot evolua în două poziții pe teren, atât atacant central cât și extremă. Dacă joc atacant caut mereu golul, iar dacă trec în extremă caut să ofer assist-uri”, a declarat Rafael Leao despre integrarea sa la AC Milan.

ADVERTISEMENT