Sport

Un star de la Juventus ar putea fi coleg cu Gareth Bale în MLS: „Se gândește să plece la finalul sezonului”

Italianul Giorgio Chiellini s-ar putea alătura lui Gareth Bale în MLS pentru a-și încheie cariera, după ce va pleca de Juventus la sfârșitul acestui sezon.
23.04.2022 | 20:40
Un star de la Juventus ar putea fi coleg cu Gareth Bale in MLS Se gandeste sa plece la finalul sezonului
Juventus câștigând pentru a noua oară consecutiv Serie A. Sursa foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO
ADVERTISEMENT

După 16 sezoane consecutive în tricoul lui Juventus, Giorgio Chiellini va părăsi „Bătrâna Doamnă” în această vară, potrivit publicației The Sun.

Giorgio Chellini spune „adio” lui Juventus la vară

Italianul de 37 de ani a fost de acord să își rezilieze contractul la Juventus în perioada următoare de transferuri. El a fost asociat unei mutări în MLS pentru a-și încheia cariera sa de fundaș.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui guru al transferurilor, pe nume Fabrizio Romano, Chiellini este deschis să plece din Torino și ar putea fi tentat să meargă în Statele Unite ale Americii.

Analistul sportiv a scris pe Twitter: „Giorgio Chiellini se gândește să plece de la Juventus la finalul sezonului actual, iar MLS ar putea fi următoarea sa destinație – este tentat de această posibilitate”.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că fundașul lui „Juve” are contractul valabil până în 2023, el se gândește să plece mai repede. Fabrizio Romano a adăugat: „Contractul actual expiră în iunie 2022 (2023), dar Chiellini este acum deschis să încerce o nouă experiență”.

Într-un sezon afectat de accidentări, Giorgio Chiellini a reușit totuși să bifeze, până acum, 22 de meciuriîn tricoul „Bîtrânei Doamne” în toate competițiile.

ADVERTISEMENT

Giorgio Chiellini și Gareth Bale în MLS? Cât de fezabil este acest scenariu

Nu doar Chiellini ar putea schimba continentul la vară, ci și Gareth Bale, vedeta lui Real Madrid, conform zvonurilor apărute în presa internațională.

Galezul va deveni liber de la contract la finalul sezonului și-și va decice viitorul. Potrivit lui Steven Goff de la Washington Post, Bale ar putea fi gata să se mute în Statele Unite înainte de Cupa Mondială din 2022.

ADVERTISEMENT

Reporterul american a sugerat că atacantul se află în discuții cu DC United pentru un transfer gratuit și că ar putea deveni cel mai bine plătit jucător din istoria clubului, după Wayne Rooney.

Se crede că formația americană l-a fi plătit pe Rooney cu aproximativ 360.000 de euro pe săptămână, după plecarea sa de la Everton, în 2018.

ADVERTISEMENT
Tags: