Sport

Un star de la Manchester City, aproape de un transfer în Arabia după finala Champions League! Fosta echipă a lui Reghe negociază mutarea

Riyad Mahrez ar putea să joace ultimul meci în tricoul lui Manchester City în finala Ligii Campionilor. Algerianul este foarte aproape de un transfer la Al Ahli.
08.06.2023 | 11:31
Un star de la Manchester City aproape de un transfer in Arabia dupa finala Champions League Fosta echipa a lui Reghe negociaza mutarea
Riyad Mahrez, Kevin De Bruyne şi Jack Grealish sărbătoresc câştigarea titlului în Premier League. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Transferurile tari în campionatul din Arabia Saudită nu se mai opresc. Cristiano Ronaldo şi contractul său monstruos cu Al Nassr a deschis drumul, iar în această vară, mai multe vedete din fotbalul european iau drumul Golfului.

Un star de la Manchester City, aproape de un transfer în Arabia după finala Champions League!

Karim Benzema şi N’Golo Kante au semnat cu Al Ittihad, iar starul lui Manchester City, Riyad Mahrez este foarte aproape de un transfer la Al Ahli. Algerianul ar putea să joace ultimul său meci în finala Champions League pentru Manchester City.

ADVERTISEMENT

Preşedintele lui Al Ahli negociază transferul cu cei de la Manchester City. Arabii vor să îşi construiască o echipă tare, capabilă să revină în lupta la titlu, după ce în ultimii ani s-au luptat în mediocritate.

Reghecampf a antrenat la Al Ahli în 2021!

Al Ahli a câştigat ultima dată titlul în Arabia Saudită în anul 2016, însă acum este o nou-promovată, după ce a suferit prima retrogradare din istorie, în 2022. Laurenţiu Reghecampf a antrenat pentru 3 luni la Al Ahli, în 2022.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de alte vedete, Riyad Mahrez nu va putea fi adus gratis de Al Ahli. Mijlocaşul algerian mai are încă doi ani de contract cu Manchester City şi rămâne de văzut cât sunt dispuşi englezii să lase din preţ.

Arabia Saudită vrea să devină cel mai puternic campionat din Asia, mai ales că planul arabilor este să găzduiască Mondialul de fotbal din 2030. În acest sens, investiţiile sunt la un nivel faraonic pentru acest ţel.

ADVERTISEMENT

Leo Messi a refuzat cel mai mare contract din istoria fotbalului

Printre jucătorii doriţi în Arabia Saudită în această vară se numără Ilkay Gundogan, Wilfried Zaha, Sergio Busquets, Sergio Ramos, Jordi Alba, Pierre Emerick Aubameyang sau Alexis Sanchez.

Karim Benzema va încasa 100 de milioane de euro pe sezon în următorii trei ani de la Al Ittihad, în timp ce Cristiano Ronaldo încasează 200 de milioane de euro pe an de la Al Nassr.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare contract de arabi a fost pentru Leo Messi. Superstarul argentinian a refuzat oferta de 400 de milioane de euro pe an de la Al Hilal şi va evolua din sezonul viitor la Inter Miami.


  • 6.50 este cota oferită de WINNER pentru pronosticul „Pauză/Final: X/X” la meciul Manchester City – Inter

ADVERTISEMENT