Cele mai citite

Dani Alves, indiferent faţă de moartea lui Astori: “Toţi murim, mai devreme sau mai târziu”

Nu toată lumea fotbalului a fost sensibilizată de moartea neaşteptată a lui Davide Astori. Vezi replica şocantă a unui star de la PSG.
05.03.2018 | 17:01
Dani Alves, indiferent faţă de moartea lui Astori:

Nu toată lumea fotbalului a avut reacţii de părere de rău la adresa celui care a fost până duminica trecută căpitanul Fiorentinei, Davide Astori. Dacă majoritatea jucătorilor, antrenorilor, preşedinţilor de club au empatizat cu tristeţea familiei viola în aceste momente, un jucător care a evoluat până de curând în Serie A şi a făcut-o la nivel înalt, a avut o reacţie total neaşteptată şi destul de cinică.

Este vorba de fundaşul brazilian de la PSG, Dani Alves, care a ajuns în capitala Franţei vara trecută, după ce a jucat o perioadă în Serie A, la campioana Juventus Torino. Brazilianul a fost întrebat duminică, dacă această veste a afectat în vreun fel vestiarul actualei sale echipe. Iată ce a răspuns Dani Alves:

Nimeni din vestiarul francezilor nu este afectat

“Nu suntem atât de afectaţi, pentru că nu l-am cunoscut prea mult. Îmi pare rău pentru familia lui. Cred însă că Davide a făcut ceea ce trebuia să facă în această lume haotică şi acum sigur e într-o lume mai bună. 

În lume, oricum, mor zilnic mii de copii de foame şi nimeni nu le mai acordă atâta atenţie, deşi ar trebui să fie la fel de importanţi. Noi toţi trebuie să murim, mai devreme sau mai târziu, pentru că suntem în trecere pe aici şi singurii care sunt cu adevărat afectaţi sunt membrii familiei lui”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri