Fotbal international

Un star de la Roma recunoaşte: “Am furat când eram copil, ca să mănânc”

01.05.2018 | 13:54
Un star de la Roma recunoaşte:
Nainggolan la AS Roma se simte ca acasă

Un star de la Roma a făcut o mărturisire şocantă presei din Marea Britanie, mai precis prestigiosului cotidian The Times. Belgianul Radja Nainggolan recunoaşte cu seninătate anumite episoade mai puţin plăcute petrecute în viaţa sa şi explică de ce a fost nevoit să facă acele lucruri.

“Copilăria mea nu a fost deloc una uşoară. Fotbalul m-a salvat din toate punctele de vedere. Am crescut doar cu mama şi muncea zilnic în trei locuri, pentru a ne putea întreţine, dar şi aşa abia ne ajungeam. Săraca nu mai putea, ca să ne aducă nouă de mâncare, dar tot era puţin. Am crescut mult pe stradă, nici nu mă gândeam şi nici nu aveam condiţii pentru studiu.

Nainggolan preferă să rămână un star la Roma decât să meargă în Premier League

Pentru că eram atât de săraci nu mi-e ruşine să spun că mi s-a întâmplat să fur, doar pentru a avea ce să mănânc. Nu aveam altă alternativă, iar dacă aş fi fost prins ar fi fost foarte rău pentru mine.” Nainggolan provine dintr-un tată idonezian, care însă nu a rămas lângă familie.

Nainggolan spune că are aproape 30 de ani şi că deşi vara trecută l-a vrut Chelsea a decis să continue la Roma. Un motiv serios îl reprezintă şi ploaia. “Urăsc ploaia şi frigul. Cât am stat două zile la Liverpool a plouat să ne săturăm. Nu m-aş simiţi bine într-o astfel de climă, chiar dacă îmi place Premier League”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri