Fotbal international

Un star din Champions League, atac dur după înființarea Superligii: ”Să-și bage în fund toate milioanele!”

20.04.2021 | 12:47
Un star din Champions League atac dur dupa infiintarea Superligii Sasi bage in fund toate milioanele
ADVERTISEMENT

Un star din Champions League a lansat un atac extrem de dur la adresa celor 12 cluburi care au decis înființarea Superligii Europene și anunță că va ieși la proteste alături de fani.

Mijlocașul german al formației Atalanta Bergamo, Robin Gosens, crede că noua competiție este un dezastru și a fost creată doar pentru a produce bani pentru ceoi puternici.

ADVERTISEMENT

UEFA a anunțat măsuri radicale în cazul în care proiectul va fi pus în aplicare, iar jurnalistului italian Fabrizio Romano a detonat bomba și a anunțat că actuala ediție a Champions League ar putea avea o  câștigătoare la masa verde.

Crearea Superligii a dust la un atac violent din partea unui jucător de Champiosn League

Robin Gosens, unul dintre starurile în devenire ale Champions League și unul dintre cei mai buni jucători din Serie A, a luat atitudine după înființarea Superligii Europene și i-a atacat pe cei care au pus bazele acestei competiții.

ADVERTISEMENT

”Oamenii continuă să moară în lume, n-au bani, dar vin aceste 12 cluburi cu Superliga lor și pot avea 100 sau 150 de milioane să și le bage în fund! Unde mai e etica? Lucrul cel mai trist e că fotbalul a ajuns doar o chestiune de bani, bani și iar bani”, a declarat Gosens pentru Kicker.

”Toți trebuie să fim conștienți că fotbalul se va schimba pentru totdeauna, nu va mai fi la fel. Dar Superliga e un dezastru, sunt șocat că va deveni realitate. Baza fotbalului era ca și un outsider să poată câștiga”, a mai spus jucătorul german.

ADVERTISEMENT

Gosens va protesta împotriva Superligii

”Dacă Arsenal ori Tottenham se vor califica mereu fără vreun merit sportiv nu mai există niciun principiu. Pagubele vor fi așa mari că mulți fani se vor opune și eu voi protesta alături de ei”, a încheiat fotbalistul care a jucat cu Atalanta Bergamo în Champions League.

Majoritatea oamenilor de fotbal critică decizia celor 12 mari cluburi de a înființa Superliga Europeană, iar o reacție acidă a avut și selecționerul echipei naționale a Norvegiei, Stale Solbakken, care le-a luat în vizor pe Juventus, Tottenham și Arsenal.

ADVERTISEMENT

Președintele UEFA, Alexander Ceferin, a lăsat la o parte orice urmă de tact și diplomație și a pornit un  atac devastator la adresa lui Andrea Agnelli, președintele lui Juventus, și l-a numit șarpe, deși i-a botezat fiica.

ADVERTISEMENT
Tags: