Fotbal intern

Un star din naționala Portugaliei a râs de Harlem Gnohere. “Mie mi-a fost jenă!” Întrebarea care l-a blocat pe Teixeira

Autor: Iuliana Spirache | 23.05.2019 | 11:28
Quaresma, Pepe și Ronaldo ridicând un trofeu câștigat cu Portugalia. Starul lui Beșiktaș a râs de Harlem Gnohere. Sursă foto: hepta.ro

Harlem Gnohere a avut mereu probleme cu kilogramele în plus, iar Gigi Becali chiar a încercat să îl motiveze financiar pentru a slăbi, dar fără să aibă succes. Astfel, Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a dezvăluit că Quaresma, star în echipa națională a Portugaliei, a râs de atacantul vicecampioanei României.

Un star din naționala Portugaliei a râs de Harlem Gnohere

Tot incidentul a avut loc într-un stagiu de pregătire susținut de FCSB în Turcia, acolo unde FCSB a stat în același hotel cu fotbaliștii de la Beșiktaș. Oficialul vicecampioanei României susține că Quaresma l-a întrebat pe Filipe Teixeira de ce la FCSB există jucători grași.

“E o problema pe care Gnohere nu vrea să o rezolve. Mare păcat, mai rar așa calități, cum finalizează. În momentul în care va intra într-o concurență, probabil că se va schimba. Mie mi-a fost jenă, când am stat în același hotel cu Beșiktaș, în cantonament. Toți erau la sală, toți arătau impecabil. Iar noi aveam câțiva jucători supraponderali. Quaresma, care se cunoaște bine cu Teixeira, i-a zis: ‘De ce aveți jucători așa grași'”, a dezvăluit Mihai Stoica la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Bucuria lui Harlem Gnohere după un gol înscris pentru FCSB

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Harlem Gnohere

Harlem Gnohere a fost criticat și de Ilie Dumitrescu, fostul antrenor al formației roș-albastre. Acesta s-a arătat deranjat de atitudinea arătată de atacantul francez și susține că fotbalistul nu se prezintă la ședințele de pregătire așa cum trebuie.

”Problema se pune acolo în față. Îl ai pe ”Bizonul”, Gnohere. El trebuie să înțeleagă o dată pentru totdeauna că nu e posibil să vii cu nu știu câte kilograme în plus. Este un jucător foarte bun, dar randamentul ar fi altul dacă ar avea mai puține kilograme”, susține Ilie Dumitrescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!