Sport

Un star din NBA a uimit-o pe chelneriţa unui restaurant! Ce bacşiş i-a lăsat pentru o consumaţie de 164 de dolari

26.05.2020 | 13:23
Un star din NBA a uimito pe chelnerita unui restaurant Ce bacsis ia lasat pentru o consumatie de 164 de dolari
ADVERTISEMENT

Un star din NBA a uimit-o pe chelneriţa dintr-un reastaurant din Delray Beach, Florida. A uimit-o atât de tare încât femeia a izbucnit în lacrimi de fericire şi a postat toată povestea pe Instagram.

Chelneriţa unui restaurant din Delray Beach uluită de gestul unui star din NBA

Într-o perioadă în care Statele Unite sunt cea mai afectată ţară din lume de pandemia de coronavirus chelneriţa a avut parte de o surpriză de proporţii, care, cu siguranţă, o ajută mult să treacă peste dificultăţile financiare.

ADVERTISEMENT

În localul unde serveşte ea a intrat Andre Drummond, jucătorul echipei de baschet Cleveland Cavaliers. Consumaţia acestuia s-a ridicat la suma de 164 de dolari.

Andre Drummond câştigă anual 27 de milioane de dolari

Andre Drummond are un salariu de 27 de milioane dolari pe sezon, dar e posibil ca pentru o perioadă venitul său se diminueze ca urmare a crizei provocate de pandemie, în NBA pierderile fiind uriaşe.

ADVERTISEMENT

Kassandra Diaz, chelneriţa care i-a servit pe Drummond şi pe cei cu care acesta era la masă, a povestit că nici prin cap nu i-a trecut cine era clientul său.

A primit 1000 de dolari bacşiş

Avea să afle văzând nota de plată. Când a mers să închidă comanda şi a văzut ce sumă se afla pe lângă cei 164 de dolari au podidit-o lacrimile.

ADVERTISEMENT

Nu ştiam cine este până când am văzut tipsul pe chitanţa de 164 de dolari. Când m-am dus să trec datele de pe card şi să închid comanda nu mi-a venit să cred. Pentru o plată de 160 de dolari, bacşişul a fost de 1.000!

La fel a procedat o fostă vedetă din fotbalul american

Am început să tremur şi mi-au dat lacrimi de fericire. Este minunat să vezi oameni care arată atîta bunătate în ceste vremuri incerte.

ADVERTISEMENT

Nu este primul star din SUA care procedează astfel. Înainte de Andre Drummond fostul jucător de fotbal american Chad Johnson s-a arătat a fi şi mai generos. Pentru o consumaţie de numai 37 de dolari el a lăsat chelneriţei care l-a servit tot 1000 de dolari!

 

ADVERTISEMENT