Sport

Un star din Premier League, implicat într-un teribil accident de mașină. Și-a făcut praf bolidul de 70.000 de lire sterline

Starul unei echipe din Anglia, sfert finalistă în Europa League, a scăpat ca prin minune dintr-un accident rutier. Mașina în care se afla s-a izbit violent de un copac.
01.04.2022 | 13:44
Un star din Premier League implicat intrun teribil accident de masina Sia facut praf bolidul de 70000 de lire sterline
Mijlocașul lui West Ham, Manuel Lanzini, și-a făcut praf mașina după ce a ieșit de pe carosabil. Sursa foto: Daily Mail
ADVERTISEMENT

Poliția Metropolitană din Londra, citată de presa din Marea Britanie, a anunțat că mașina în care se afla una dintre vedetele din Premier League a fost grav avariată după ce s-a izbit de un pom.

Manuel Lanzini și-a făcut praf mașina de 70.000 de lire sterline

Manuel Lanzini, mijlocașul echipei West Ham United și al naționalei Argentinei, a fost implicat într-un teribil accident, joi după amiaza, în timp ce se îndrepta spre baza de antrenament.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 29 de ani se afla pe locul din dreapta când un prieten al său, care conducea bolidul, a scăpat mașina de sub control și s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

În urma impactului violent, autoturismul Mercedes, în valoare de peste 70.000 de lire sterline s-a făcut praf. Cu toate acestea Lanzini a scăpat nevătămat, anunță surse din Poliția Metropolitană Londra, citată de presa din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Vezi imagini video de la teribilul accident AICI.

Care este starea de sănătate a lui Manuel Lanzini după accidentul de mașină

Manuel Lanzini abia se întorsese din America de Sud unde a participat la acțiunile echipei naționale a Argentinei, calificată la Cupa Mondială din Qatar.

Conform presei din Anglia, mijlocașul a scăpat fără nicio zgârietură din accident, însă managerul David Moyes ar putea să-l protejeze pentru viitorul meci din Premier League în care ”ciocănarii” vor înfrunta ”caramelele” de la Everton.

ADVERTISEMENT

Manuel Lanzini este unul dintre cei mai importanți jucători din lotul lui West Ham United. Argentinianul evoluează la gruparea din estul Londrei din 2016, când a fost achiziționat de la Al Jazira, pentru 12 milioane de euro.

După meciul cu Everton, programat duminică, pentru West Ham urmează duelul din sferturile de finală ale Ligii Europa, contra francezilor de la Lyon. Dacă vor accede în semifinale, ”ciocănarii” vor înfrunta învingătoarea dintre Eintracht Frankfurt și Barcelona.

ADVERTISEMENT

Argentinianul a jucat, numai în acest sezon, în 35 de meciuri pentru West Ham și a marcat 6 goluri. Trupa lui David Moyes are un sezon foarte bun în Premier League, competiție în care luptă pentru un loc în viitoarea ediție a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT