Sport

Un star din Premier League, în pericol să rateze Mondialul din Qatar! A ajuns pe masa de operație

Șirul absențelor de la Cupa Mondială ar putea să se prelungească. Unul dintre starurile din Premier League a ajuns pe masa de operație și ar putea rata turneul final.
02.11.2022 | 23:39
Un star din Premier League in pericol sa rateze Mondialul din Qatar A ajuns pe masa de operatie
Heung-Min Son ar putea rata Cupa Mondială din Qatar. Sud-coreeanul s-a accidentat grav în partida cu Marseille. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Mai sunt 18 zile până când Qatar și Ecuador vor disputa meciul oficial de deschidere a Campionatului Mondial 2022. Heung-Min Son, care s-a accidentat groaznic în meciul din Champions League Marseille-Tottenham a ajuns pe masa de operație și ar putea rata prezența la cel mai așteptat eveniment al anului.

Heung-Min Son pe masa de operație. Fotbalistul lui Tottenham s-a ciocnit cu Mbemba în meciul cu Marseille

Tottenham a câștigat grupa D din Champions League, grație succesului împotriva celor de la Marseille, scor 2-1. Totuși, clubul pregătit de Antonio Conte l-a pierdut pe Heung-Min Son, accidentat într-o coliziune cu Mbemba.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul sud-coreean a sărit la cap și a încercat să lovească mingea, însă s-a izbit de umărul și capul adversarului. După ce a stat minute bune pe gazon, atacantul lui Tottenham a părăsit terenul cu pași mici, vizibil afectat de lovitură.

La o zi distanță de meciul cu francezii, clubul englez a confirmat că intensitatea loviturii a fost foarte dură. Fotbalistul sud-coreean va suferi o intervenție chirurgicală în urma unei fracturi la nivelul ochiului stâng.

ADVERTISEMENT

Coreea de Sud ar putea rămâne în Qatar fără cel mai bun jucător, Heung-Min Son

Deși Tottenham nu a oferit detalii despre perioada de recuperare a sud-coreeanului, Heung-Min Son s-ar putea alătura altor nume importante care ratează startul la Cupa Mondială din Qatar.

Cel mai probabil, Heung-Min Son va rata și derby-ul cu Liverpool care va avea loc duminică, 6 noiembrie, ora 18:30. Atacantul lui Tottenham s-ar putea alătura unei liste lungi de absenți de la Campionatul Mondial 2022.

ADVERTISEMENT

Diogo Jota, N’Golo Kante, Paul Pogba, Romelu Lukaku sau Reece James sunt câțiva dintre fotbaliștii care nu se vor afla la startul Cupei Mondiale din Qatar.

Coreea de Sud face parte din grupa H alături de Portugalia, Uruguay și Ghana. Primul meci al asiaticilor va fi pe 24 noiembrie, de la ora 15:00 împotriva Uruguay.

ADVERTISEMENT

Anunțul lui Tottenham despre accidentarea lui Son

 „Putem confirma că Heung-Min Son va fi supus unei intervenții chirurgicale pentru a stabiliza o fractură în jurul ochiului stâng.

„Internaționalul din Coreea de Sud a suferit o accidentare în prima jumătate a victoriei de marți în UEFA Champions League la Olympique Marseille.

„După operație, Son va începe reabilitarea cu personalul nostru medical și îi vom informa pe susținători în continuare în timp util”, a comunicat clubul londonez.

ADVERTISEMENT