Premier League

Un star din Premier League refuză să își facă iubită. Explicația fotbalistului de la Tottenham

09.03.2019 | 10:46
Son, starul din Premier League, este felicitat de coechipierii săi. Fotbalistul lui Tottenham refuză să își facă iubită

Heung-min Son, starul celor de la Tottenham, echipă care evoluează în Premier League, refuză să își facă iubită. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 65 de milioane de euro a explicat de ce nu dorește să aibă lângă el o femeie, lucru ciudat pentru un jucător care sute de mii de lire pe lună.

De ce refuză un star din Premier League să își facă iubită

Heung-min Son a ajuns la Totttenham în luna august a anului 2015 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023, toate acestea după ce gruparea din Premier League le-a plătit celor de la Bayern Leverkusen nu mai puțin de 30 de milioane de euro pentru transferul fotbalistului din Coreea de Sud.

“Tatăl meu mi-a spus un lucru când eram mic: când îți faci o familie, ea este pe primul plan. Soția, copiii, ei sunt centrul universului tău. În acest moment, nu cred că mă pot împărți între aceste doua lucruri. Vreau să joc încă la cel mai înalt nivel și să dau totul în fotbal. Nu știi niciodată cât de mult dureaza cariera ta. Mâine te poți accidenta și te poți vedea pus în situația de a renunța”, a spus Son pentru The Guardian.

Son, felicitat de coechipieri pentru un gol înscris pentru Tottenham

Son, al doilea cel mai bine plătit jucător de la Tottenham

Sudoreeanul Heung-min Son (26 de ani) este unul dintre cei mai importanți jucători de la Tottenham, dar și cel mai bun fotbalist al țării sale. Son a înscris 39 de goluri în Premier League și a mai înscris pentru echipa din Londra și 6 goluri în Champions League și 3 în Europa League. Son este căpitanul naționalei Coreei de Sud care a câștigat medaliile de aur la Cupa Asiei, după ce a învins Japonia cu 2-1.

Heung Min Son este al doilea cel mai bine plătit jucător din lotul lui Tottenham. Prima poziție este ocupată de atacantul Harry Kane, cel care încasează un salariu săptămânal în valoare de 200.000 de lire, adică 10.400.000 de lire pe an. Pe locul doi este Heung Min Son, cel care este plătit de gruparea din Premier League cu 140.000 de lire pe săptămâni (7.280.000 de lire pe an).