Stiri sportive

Un stelist se ÎNSOARĂ cu o fostă vedetă PLAYBOY!

Mihai Costea nu mai prinde echipa Stelei, dar în plan personal a dat lovitura. Nilă se căsătoreşte la vară cu nimeni alta decît Daniela Crudu,  alături de care are o relaţie controversată...
19.10.2013 | 10:57

Mihai Costea nu mai prinde echipa Stelei, dar în plan personal a dat lovitura. Nilă se căsătoreşte la vară cu nimeni alta decît Daniela Crudu,  alături de care are o relaţie controversată de mai bine de doi ani.

Potrivit Libertatea, nunta va avea loc vara viitoare, iar Daniela Crudu a făcut deja o listă de invitaţi, s-a gândit la modelul de rochie de mireasă, dar şi la verighete pe care le va cumpăra din Dubai. Nunta de vis va avea loc la Palatul Snagov, acolo şi unde şi alte vedete din România au ales să-şi sărbătorească cel mai important eveniment din viaţă.

costeaaaa

Cruduţa, contestată de Becali

Nilă a reuşit să ţină de relaţia cu Daniela Crudu, chiar dacă legătura lor a fost aspru criticată de Gigi Becali. Mai mult, problemele în cariera lui Costea au început să apară odată ce a decis să fie alături de vedeta de televiziune. Becali a fost primul care a început să o critice pe Crudu pentru slaba formă a fotbalistului: “L-a paradit, definitv l-a paradit! Îi cam tremură genunchii lui Mihăiţă de cînd e cu Cruduţa! Dacă văd că n-o să fie în formă, o să-i interzic să se mai vadă cu ea”, a fost reacţia lui Becali la aflarea veştii că sînt împreună. Apoi, Becali le-a transmis să pună punct relaţiei. Lucru care s-a şi întîmplat. Ce a urmat ? Multe lacrimi din partea Cruduţei şi multe atacuri din partea lui Becali. Latifundiarul i-a transmis chiar că face sex pe bani! Cînd nimeni nu se mai aştepta, chiar şi Vadim Tudor a intervenit pe lîngă Becali ca Nilă şi Cruduţă să fie împreună, iar Gigi a fost înduplecat. Impresionat de lacrimile Danielei, Gigi a cedat, dar cu o condiţie: să părăsească emisiunea “Un show păcătos” (Antena 1), unde avea doar un rol de asistentă.

A dansat în cluburi!
Nilă a decis să o ia de soţie pe Daniela Crudu, chiar dacă vedeta tv are un trecut controversat. Ea a dansat în cluburi, ca animatoare, şi a avut foarte multe relaţii pasagere, una dintre ele chiar cu patronul Braşovului, Ioan Niculae.

crudu3crudu2crudu1