Un stewart a fost călcat în picioare sub ochii lui Băluță! Românul, titular în Slavia Praga – Jablonec

Alexandru Năstase   
în Fotbal international
18/08/2018, 21:40
Un stewart a fost călcat în picioare sub ochii lui Băluță! Românul, titular în Slavia Praga – Jablonec GALERIE FOTO
Un stewart a fost călcat în picioare sub ochii lui Băluță! Fanii au coborât din peluză și l-au luat la bătaie pe stewart

Un stewart a fost călcat în picioare sub ochii lui Băluță! Incident șocant în meciul dintre Slavia Praga şi Jablonec din campionatul Cehiei. Nii un minut nu trecuse din momentul în care arbitrul a fluierat pentru începutil partidei când pe stadion a început nebunia. Astfel, mai mulți ultraşi din peluza gazdelor au coborât pur și simplu pe pista de lângă teren şi au luat la bătaie un steward. Liniștiți după ce l-au călcat în picioare pe acesta, fanii s-au întors în peluză. De remarcat și că intervenția celorlalți stewarzi a fost una mult prea întârziată. VEZI VIDEO

Alexandru Băluţă a început ca titular meciul Slavia Praga – Jablonec. Formația românului se afla pe prima poziție înaintea meciului. Slavia avea 12 puncte din 12 posibile după 4 jocuri scurse de la începutul sezonului. Și golaverajul era unul de invidiat cu 11 goluri marcate și numai unul singur primit

Un stewart a fost călcat în picioare sub ochii lui Băluță!

Alexandru Băluță a plecat de la CS U Craiova la Slavia Praga. Transferul jucătorului l-a luat prin surprindere chiar și pe colegul său de cameră, Nicușor Bancu. Acesta a susținut la acel moment că nu a știut absolut nimic despre plecarea lui Băluță în Cehia: „Băluţă era un jucător foarte important din echipă, o să îi simţim lipsa, mai ales eu, am pierdut şi colegul de cameră. Nu ştiam nimic, eram plecat la mine acasă, când mă întorc să îl aud pe tata că ştiai că Băluţă a plecat? Eu nu ştiam nimic, când îl sun, îmi spune că era deja în Cehia, pregătit să semneze. Poate la iarnă sau la vară o să plec şi eu”, a spus Bancu.

Celălalt international român din ofensiva Craiovei, Alexandru Mitriță, consideră  că Băluță a plecat în străinătate în cel mai bun moment al carierei: „Mi-a plecat frăţiorul mai mare, sunt bucuros pentru el că a plecat, merita acest lucru, cum am şi spus-o de atâtea ori, merita să plece, are 24 de ani, trebuia să facă o schimbare în viaţa lui”, a declarat Mitriţă.

Băluța, piesă importantă pentru Slavia Praga

Debutul a fost unul senzațional pentru Băluță la Slavia Praga. Echipa lui a câștigat cu scorul de 9-1 împotriva celor de la Chotebori. Băluță a fost căpitanul echipei și a reușit să marcheze un gol.Băluță a declarat că este foarte fericit în momentul în care a semnat cu Slavia Praga și că și-a dorit foarte mult să ajungă la clubul din capitala Cehiei. “La Craiova am jucat cu numărul 10 și când am venit aici am ales să joc cu 20, dublul lui 10, și sper să fiu de două ori mai bun”, a fost declarația lui Băluță. Nu au fost doar vorbe aruncate în vânt. Internaționalul român i-a încântat pe oficialii praghezi încă de la primul meci în tricoul Slaviei. Tehnicianul echipei i-a oferit banderola de căpitan lui Băluță, iar fostul jucător al Universității Craiova nu l-a dezamăgit.

Alexandru Băluță a deschis scorul în meciul pe care Slavia l-a câștigat cu 9-1 împotriva celor de la Chotebori. În minutul 6 al partidei, românul a trimis mingea în plasa laterară, după o lovitură de colț executată tot de un debutant, Vladimir Coufal. Slavia Praga a început meciul cu următorul 11: Vantruba – Coufal, Jugas, Pokorny, Zeleny – Sykora, Soucek – Stoch, Al. Băluță, Boril – Tecl. După pauză, antrenorul praghezilor a schimbat garnitura: Vantruba – Frydrych, Ngadeu, Pokorny, Flo – Soucek – Coufal, Stoch, Al. Băluță, Boril – Tecl.

Alexandru Băluță s-a transferat la Slavia Praga pentru 3 milioane de euro și 15% dintr-un viitor transfer. Mijlocașul a jucat 141 de meciuri pentru echipa din Bănie, timp în care a înscris de 28 de ori.

1 gol a marcat Băluță în jocurile oficiale pentru Slavia Praga

Închide ×