News

Un student arab şi-a șantajat iubita după ce a filmat-o pe ascuns în ipostaze intime. Justiţia română a dat sentinţa invocând tradiţia musulmană

Relaţia secretă dintre doi medici rezidenţi de origine arabă a explodat într-un scandal public. Verdictul judecătorilor români a ţinut seama şi de originea celor doi
26.11.2022 | 14:44
Un student arab sia santajat iubita dupa ce a filmato pe ascuns in ipostaze intime Justitia romana a dat sentinta invocand traditia musulmana
Şantaj sexual tranşat de justiţia română în baza tradiţiilor musulmane
ADVERTISEMENT

Justiţia română s-a pronunţat recent într-un caz mai puţin obişnuit, în care judecătorii s-au văzut puşi în situaţia de a ţine seama inclusiv de tradiţiile musulmane. Scandalul a implicat un medic rezident şi pe fosta lui iubită, ambii de origine arabă, femeia adresându-se instanţei pentru a-l judeca pe acesta pentru tentativă de viol.

Condamnat cu suspendare şi obligat să plătească daune morale

Relaţia dintre cei doi tineri, ambii veniţi în România pentru a studia medicina, a început în 2015 şi s-a întins pe durata a cinci ani. Ruptura a venit după ce femeia a decis să se elibereze de tendinţele excesiv de posesive ale partenerului, însă acesta nu a acceptat despărţirea.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, presiunile sale asupra fostei iubite s-au înteţit şi, profitând de faptul că aceasta ţinuse relaţia lor ascunsă de ochii familiei, a ameninţat-o că le va trimite părinţilor şi prietenilor ei filmuleţe şi fotografii în care cei doi apar întreţinând relaţii sexuale.

Pentru a-i demonstra că vorbeşte serios, medicul i-a în cadrul unui apel Facetime un filmuleţ în care cei doi apăreau în ipostaze intime, moment în care fata a decis să se adreseze justiţiei, acuzându-l pe fostul iubit de tentativă de viol şi solicitând daune morale în valoare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut că şi-a filmat iubita pe ascuns, dar susţine că a făcut asta tocmai pentru a se proteja în faţa acuzaţiior ei.

“Având în vedere că persoana vătămată îmi reproșa în timpul certurilor că am forțat-o să întrețină relații sexuale, am luat decizia să o înregistrez audio-video în timp ce întrețineam relații sexuale, fără ca ea să știe, cu scopul de a demonstra că relațiile sexuale erau consimțite”, a spus acesta la audieri, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Totuşi, după desapărţire el a creat două conturi pe Instagram, unde a distribuit fotografii în care fosta lui iubită, și ea medic rezident, apărea în ipostaze compromițătoare, însă fără a i se vedea fața.

În pronunţarea sentinţei, judecătorii români s-au văzut puşi inclusiv în situaţia de a ţine seama de tradiţiile arabe, astfel că medicul a primit o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, iar daunele morale către victimă se ridică la 10.000 de euro, faţă de 100.000 de euro, cât solicitase aceasta.

ADVERTISEMENT

În decizia prin care s-a dispus condamnarea, judecătorii au explicat: “Persoana vătămată arată că religia ei presupune să nu aibă o relație înaintea căsătoriei, fiind exclusă întâlnirea, chiar și comunicarea prin telefon cu o persoană de sex masculin în scopul de a fi împreună, acest lucru fiind interzis”.

În consecinţă, în sentinţa finală dată la începutul acestei săptămâni, magistraţii au respins cererea femeii în care-l acuza pe bărbat de tentativă de viol, admiţând în schimb şantajul şi menţinând pedeapsa cu suspendare şi plata daunelor de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Umanitatea, tot mai aproape de „viața fără sfârșit”. Cercetările despre criogenare au intrat...
Umanitatea, tot mai aproape de „viața fără sfârșit”. Cercetările despre criogenare au intrat într-o altă etapă
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că...
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că era drogat şi gelos
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”