News

Un student la medicină, arestat pentru atacuri cu cuțitul în farmacii. Imaginile, surprinse de camere

26.03.2021 | 17:53
Un student la medicina arestat pentru atacuri cu cutitul in farmacii Imaginile surprinse de camere
ADVERTISEMENT

Un student la medicină a fost arestat pentru atacuri cu cuțitul în farmacii. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Tânărul de 26 de ani a încercat să jefuiească două farmacii. A reușit să producă pagube doar în una dintre ele.

ADVERTISEMENT

La data de 15 martie, polițiștii craioveni au fost sesizați cu privire la un furt petrecut într-o farmacie. Un individ a amenințat-o pe farmacistă cu un cuțit, fără să o rănească, însă. Omul a reușit să obțină în acest fel suma de 1.500 de lei.

Un student la medicină, arestat pentru atacuri cu cuțitul în farmacii. Imaginile, surprinse de camere

Primul jaf a fost surprins de camerele de supraveghere. Ulterior, doar o săptămână mai târziu, oamenii legii au fost apelați în legătură cu o situație similată, petrecută într-o altă farmacie.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, individul a fugit fără să producă pagube. Unul dintre angajați a reușit să apese butonul de panică, iar hoțul s-a speriat și a părăsit în grabă locația.

„La data de 22 martie a.c., Secţia 4 Poliţie Craiova a fost sesizată cu privire la comiterea unei tentative la infracţiunea de tâlhărie calificată, faptă săvârşită într-un mod asemănător. Astfel, într-o farmacie din cartierul Brazda lui Novac a intrat un bărbat, care, la fel ca în primul caz, având asupra sa un cuţit, a solicitat încasările”, au transmis polițiștii, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT

„De această dată, cel în cauză a părăsit în grabă locaţia, fără a sustrage bunuri sau bani, după ce butonul de panică a fost apăsat de una dintre angajate,” au adăugat. Oamenii legii au reușit să-l identifice pe individ trei zile mai târziu. Aceștia au realizat percheziții la locuința acestuia, de unde au ridicat mai multe bunuri care vor ajunge probe la dosar.

Declarațiile pe care acesta le-a făcut când a fost întrebat de ce a comis faptele sunt uimitoare: „sunt student la medicină, nu sunt hoţ. Am vrut să testez vigilenţa poliţiştilor, să văd dacă mă prind.”

ADVERTISEMENT

Tânărul are 26 de ani, este din Craiova și studiază Medicina. El a fost reținut de oamenii legii pentru 24 de ore și va fi prezentat, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: