ADVERTISEMENT
News

Un sucevean a mers la poliție să declare un accident rutier, deși nu avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal

Fără să posede permis auto, un sucevean a mers la poliție să declare un accident rutier. S-a ales cu dosar penal.
Autor: Adrian Baciu | 17.06.2021 | 20:03
Un sucevean a mers la poliție să declare un accident rutier, deși nu avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal
Un sucevean a mers la poliție să declare un accident rutier, deși nu avea permis de conducere. S-a ales cu dosar penal. Sursa foto: newsbucovina.ro

Un cetățean din județul Suceava este cercetat penal pentru conducerea unui vehicul fără permis. Poliția nu l-ar fi prins dacă acesta nu comitea o ”eroare” inexplicabilă.

ADVERTISEMENT

Astfel, bărbatul s-a dat singur de gol, după ce chiar el a sesizat organele de poliție privind faptul că a fost implicat într-un accident rutier.

Un sucevean a mers la poliție să ceară dovadă după un accident, deși nu are permis. S-a ales cu dosar penal

În cursul acestei săptămâni, angajații de la Postul de Poliție Păltinoasa (județul Suceava) au avut parte de o întâmplare demnă de un film de comedie.

ADVERTISEMENT

Miercuri, în jurul prânzului, la postul de poliție s-a prezentat un cetățean din satul Corlata, comuna Berchișești. Acesta a sesizat că în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 5.00, în timp ce conducea un autoturism, a fost implicat într-un eveniment rutier (tamponare) pe raza satului Capu Codrului.

Bărbatul a solicitat eliberarea unei autorizații de reparație. Până aici, toate bune și frumoase. Lucrurile au luat o întorsătură spectaculoasă când polițistul i-a solicitat respectivului documentele.

ADVERTISEMENT

În acel moment, tânărul a realizat că îi lipsește din ecuație un ”detaliu”. Luat la întrebări în secție, acesta a realizat abia atunci că îi trebuia permis ca să conducă, chiar și pe un drum din satul Capu Codrului.

Bărbatul din Suceava, fără permis, dar cu acum cu dosar penal

Imediat, baza de date a demonstrat faptul că bărbatul din Corlata nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie auto, scrie MonitorulSv. El a fost verificat și cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, polițiștii de la postul comunal Păltinoasa nu au avut încotro și au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Femeie din Suceava, amendată după un gest inconștient la începutul anului

Tot în județul Suceava, o altă șoferiță, dar cu acte în regulă, a comis un gest necugetat în luna martie a acestui an.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost surprinsă plimbând patru minori care se țineau de barele metalice exterioare ale mașinii, potrivit sursei citate.

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare și au atras atenția polițiștilor. ”Aceasta a preluat-o pe sora sa de la școală și pe alți trei colegi, la plecarea de pe loc pe barele metalice exterioare poziționându-se alți 4 minori”, a transmis IPJ Suceava.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!