Fotbal international

Un superstar de la FC Barcelona, desființat de Hristo Stoichkov: „Trebuie vândut, Barcelona joacă în 10 cu el”

12.03.2021 | 09:11
Un superstar de la FC Barcelona desfiintat de Hristo Stoichkov Trebuie vandut Barcelona joaca in 10 cu el
ADVERTISEMENT

Francezul Antoine Griezmann îi provoacă sentimente de furie bulgarului Hristo Stoichkov, care nu vrea să îl mai vadă în echipa lui Ronald Koeman.

Legenda fotbalului din Bulgaria este de părere că fostul campion mondial nu este decât o piatră de moară pentru catalani și că ar trebui să fie vândut de Barcelona în cel mai scurt timp.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al lui Atletico Madrid a fost transferat de Barcelona în 2019, însă nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor. El a costat 120 de milioane de euro, atât cât valora clauza sa de reziliere.

Antoine Griezmann, desființat de Hristo Stoichkov: „Mai bine să joace cu Braithwaite acolo”

Ajuns la 55 de ani, bulgarul Hristo Stoichkov urmărește cu îngrijorare situația lui Antoine Griezmann de la FC Barcelona. Legendă a clubului catalan, bulgarul nu crede că francezul are viitor pe Camp Nou.

ADVERTISEMENT

Eliminarea formației blaugrana din Liga Campionilor, cu scorul general de 2-5, în fața lui PSG, l-a convins pe Stoichkov că este necesar ca Barca să se debaraseze definitiv de francez.

„De fiecare dată când e Griezmann în teren, Barcelona joacă în zece oameni! Dacă vor să aibă vreo șansă de reușită pe termen lung, trebuie neapărat să îl vândă. 

ADVERTISEMENT

Braithwaite și Trincao ar trebui să fie folosiți înaintea lui, pentru că ce face Griezmann e de neînțeles”, a afirmat Stoichkov potrivit SportSport.ba.

I-a decis și soarta lui Koeman: „E foarte important, tinerii să învețe!”

De asemenea, Stoichkov a vorbit despre Ronald Koeman. Olandezul ar avea zilele numărate pe banca echipei din Catalunia, după ce Joao Laporta a devenit noul președinte al clubului.

ADVERTISEMENT

Însă Stoichkov, care a cevoluat alături de Koeman, este de părere că acesta merită în continuare să rămână antrenorul echipei de pe locul 2 din La Liga, pentru că are o experiență care îl recomandă.

„Cinci ani am jucat împreună cu Ronald Koeman, deci îl cunosc bine. Am mare încredere în el. Oamenii din staff-ul său au jucat fotbal chiar la FC Barcelona, ceea ce e foarte important. Tinerii au ce învăța de la ei”, a concluzionat bulgarul.

 

ADVERTISEMENT