Carousel hot news

Un suporter al lui Liverpool a intrat în Cartea Recordurilor. Ce a putut să facă timp de 174 de zile

Football Manager este unul dintre jocurile care atrag an de an noi împătimiţi, pasionaţii petrecând zeci de ore în faţa monitorului încercând să intre în pielea marilor antrenori ai...
Autor: Razvan Nicolae | 29.06.2017 | 12:56
Un suporter al lui Liverpool a intrat în Cartea Recordurilor. Ce a putut să facă timp de 174 de zile

Football Manager este unul dintre jocurile care atrag an de an noi împătimiţi, pasionaţii petrecând zeci de ore în faţa monitorului încercând să intre în pielea marilor antrenori ai momentului. Un englez a reuşit să devină cunoscut în întreaga lume după un record greu de bătut. Darren Bland, suporter al lui FC Liverpool, a început o carieră în joc cu Fiorentina şi a intrat în istorie după jumătate de an.

Timp de aproape 174 de zile a jucat Football Manager, bifând 154 de sezoane alături de echipa din Serie A. În toată această perioadă a reuşit să câştige de 151 de ori titlul în prima ligă din Italia. Recordul a fost confirmat de producătorii jocului, aceştia postând reuşita pe contul lor de Facebook. Darren Bland a intrat cu această ocazie în Cartea Recordurilor.

Chiar dacă este fan al “cormoranilor”, Bland a declarat că a ales Fiorentina datorită admiraţie pe care i-a purtat-o lui Socrates, fotbalist brazilian care a jucat în tricoul viola în sezonul 1984-85. “Am ales Fiorentina pentru că este fotbalistul pe care l-am admirat dintotdeauna, chiar dacă a avut un sezon mediocru când a jucat în Italia”

Football Manager este un joc care a apărut prima dată în 1992, sub numele de Championship Manager. În 2004, jocul şi-a schimbat numele după ce firma producătoare a pierdut drepturile de utilizare a denumirii. 8 ani mai târziu, un student din Azerbaijan a fost numit pe postul de antrenor al echipei secunde a celor de la FC Baku, în urma succesului pe care l-a avut în joc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!