Fotbal international

Un suporter al lui Maccabi Tel Aviv a venit cu bicicleta până la Cluj: “Am călătorit cam o săptămână, peste 100 km în fiecare zi!” Video

24.07.2019 | 20:59
Un suporter al lui Maccabi Tel Aviv a venit cu bicicleta pana la Cluj Am calatorit cam o saptamana peste 100 km in fiecare zi Video

Un suporter al lui Maccabi Tel Aviv a venit cu bicicleta până la Cluj pentru meciul cu CFR. Cele două formaţii se duelează miercuri, de la ora 21:00, în prima manşă a turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, partidă care se dispută pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Un suporter al lui Maccabi Tel Aviv a venit cu bicicleta până la Cluj. O săptămână i-a luat călătoria

Meciul CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv va avea în tribune un spectator special, care a venit cu bicicleta până la stadion. Ron Asherov a aflat că formaţia lui preferată va juca în România în momentul când participa la un tur ciclist care a început în Grecia. Aflat în Ungaria, isrealianul a decis să vină la meciul de la Cluj pe bicicletă.

“Anul trecut, în timpul Cupei Mondiale, Maccabi a jucat cu Ferencvaros și a trebuit să merg să-i văd jucând. În acest an, am venit cu bicicleta aici. Am participat la un tur de aproximativ o lună și jumătate, care a început în Grecia, ne-am îndreptat spre Balcani și, în final, spre Ungaria. Mi-am așezat cortul și am aflat că Maccabi avea să joace la Cluj în doar o săptămână. Mi-am dat seama că aș putea ajunge la meci și când a trebuit să fac o alegere, era ușor. Am călătorit cam o săptămână, peste 100 km în fiecare zi și acum sunt în Cluj așteptând startul meciului meciului”, a declarat Ron Asherov pentru site-ul oficial al clubului.

אמיתי לגמרי: האוהד הזה רכב שבוע שלם כדי להגיע למשחק מול קלוז׳… על אופניים. לכתבה המלאה◀️ http://bit.ly/2MbLyVA

Gepostet von ‎Maccabi Tel Aviv FC – מועדון הכדורגל מכבי ת"א‎ am Mittwoch, 24. Juli 2019

Dan Petrescu a lăudat-o pe Maccabi Tel Aviv

La conferinţa de presă premergătoare meciului CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv, Dan Petrescu i-a lăudat pe adversari. Antrenorul campioanei României a anunţat că obiectivul lui este să nu primească gol la meciul tur.

“Eu tot timpul am fost de acord în cupele europene să nu primesc gol acasă. Au 12 jucători care au jucat în echipa naţională a Israelului, deci practic joacă CFR împotriva naţionalei Israelului. Mai sunt doi jucători under 21 în lotul lor. E posibil ca toţi aceşti 14 jucători să fie mâine în teren. Au şi 3-4 străini foarte buni”, a spus Dan Petrescu.