Sport

Un suporter al lui Manchester City se zbate între viaţă şi moarte! Bătut cu bestialitate după meciul de la Brugge

Manchester City a învins-o pe Club Brugge, scor 5-1, însă victoria a fost umbrită de un incident în urma căruia un suporter al echipei engleze a ajuns de urgenţă la spital.
20.10.2021 | 13:31
Un suporter al lui Manchester City se zbate intre viata si moarte Batut cu bestialitate dupa meciul de la Brugge
ADVERTISEMENT

Fanii lui Manchester City au plecat mulţumiţi de pe stadionul “Jan Breydel”, după 5-1 cu Club Brugge, însă un suporter belgian al echipei lui Pep Guardiola a ajuns de urgenţă la spital. Bărbatul a fost bătut cu bestialitate de câţiva ultraşi.

Un suporter al lui Manchester City se zbate între viaţă şi moarte. Incidentul a avut loc după meciul cu Brugge

După meciul Club Brugge – Manchester City 1-5, un suporter al englezilor a fost bătut cu bestialitate de câţiva ultraşi ai echipei belgiene. Incidentul a avut loc în parcarea unei benzinării din Drongen, oraşul în care s-a născut Kevin De Bruyne.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit după ce mai mulţi ultraşi l-au observat pe bărbatul de 63 ani cu un fular al lui Manchester City la gât. Cunoscut sub numele de “Guido”, fanul echipei engleze a fost pus la pământ, după ce a primit o lovitură în cap.

Martor al incidentului a fost Jurgen, băiatul acestuia, care este membru al grupului Blue Moon Belgia, un fanclub al lui Manchester City din ţara natală a lui Kevin De Bruyne.

ADVERTISEMENT

Băiatul suporterului a povestit cum a avut loc incidentul

“După meci, am oprit în parcarea benzinăriei de pe E40 (n.r. autostradă din Belgia) din Drongen. Ne pregăteam să plecăm, iar tatăl meu aştepta doi prieteni în afara benzinăriei.

Atunci, un suporter al lui Club Brugge a venit şi i-a luat fularul de la gât, iar apoi au venit alţii. Tatăl meu i-a spus să-i dea fularul înapoi, moment în care a primit o lovitură în cap.

ADVERTISEMENT

Au fugit imediat şi l-au lăsat pe tatăl meu jos. Sper ca făptaşii să fie prinşi. Am fost la meciuri în Anglia sau în Europa, dar niciodată nu am păţit aşa ceva. A fost un atac mişelesc”, a povestit Jurgen, fiul suporterului bătut, în presa din Belgia.

Manchester City, pe locul 2 în Grupa A. Pep Guardiola, mulţumit de victoria clară de la Brugge

După trei etape, Manchester City ocupă locul 2 în Grupa A, fiind la un punct în spatele liderului PSG. Campioana Angliei le-a învins pe RB Leipzig şi pe Club Brugge, însă a pierdut derby-ul cu formaţia lui Neymar, Mbappe şi Messi.

ADVERTISEMENT

La Brugge, Manchester City s-a impus clar, scor 5-1, după golurile marcate de Riyad Mahrez, autor al unei duble, Joao Cancelo, Kyle Walker şi Cole Palmer.

Pep Guardiola a fost mulţumit de jocul lui Manchester City şi a susţinut că fotbaliştii lui au avut una dintre cele mai bune evoluţii în cupele europene.

“Sunt foarte mulţumit. Am jucat foarte bine. Dacă vom ajunge la nouă puncte cu două meciuri înainte de final, atunci vom fi siguri de calificarea în optimi. A fost una dintre cele mai bune evoluţii europene de până acum”, a spus Pep Guardiola la finalul meciului.

ADVERTISEMENT