Fotbal intern

Un suporter FCSB a murit înainte de derby! Mesajul emoționant al lui Meme Stoica: ”Banderola neagră și victoria vor fi în memoria ta”

03.10.2019 | 10:42
Un suporter FCSB a murit inainte de derby Mesajul emotionant al lui Meme Stoica Banderola neagra si victoria vor fi in memoria ta
ADVERTISEMENT

Un suporter al echipei FCSB a murit înainte de marele derby cu Dinamo București din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1. Anunțul decesului a fost făcut pe rețelele de socializare de fostul director sportiv al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica.

Un suporter FCSB a murit înainte de derby

Meme Stoica a scris pe contul de Facebook că unul dintre cei mai importanți suporteri ai FCSB, Petre Aurel, a murit înainte de derby-ul cu Dinamo. ”Dumnezeu să te odihnească în pace, fratele nostru Rică… Banderola neagră la derby și VICTORIA vor fi în memoria ta…”, este mesajul postat pe fostul oficial al ”roș-albaștrilor” pe rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cunoscut sub apelativul Rică, Petre Aurel era șeful grupării Insurgenții de la Peluza Nord Steaua. Fanul ”roș-albaștrilor” fusese depistat cu cancer la colon în 2017, iar atunci suporterii au început să strângă bani pentru ca acesta să se opereze în Turcia. La cauza celebrului fan au contribuit și câțiva jucători ai echipei patronate de Gigi Becali, care și-au donat tricourile pentru a fi scoase la licitație.

Dusan Uhrin, speranța ”câinilor”

Partida FCSB – Dinamo București, din etapa a 12-a din Casa Pariurilor Liga 1, se va disputa sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Marea speranță a ”câinilor” pentru acest derby este Dusan Uhrin, antrenorul ceh având  o singură înfrângere în cele șase meciuri în care i-a întâlnit pe ”roș-albaștri”.

ADVERTISEMENT