Fotbal intern

Un suporter român, surprins dormind cu berea, pe o bancă din Viena. Ce spune presa din Austria

25.08.2018 | 19:47
Un suporter roman surprins dormind cu berea pe o banca din Viena Ce spune presa din Austria

FCSB a fost susţinută de câteva mii de români la Viena, în timpul partidei pierdute împotriva celor de la Rapid Viena, terminată cu înfrângerea trupei lui Nicolae Dică, scor 3-1.

Unul dintre fanii români prezenţi la meci a fost surprins cum dormea pe o bancă din Viena, cu o bere în mână. Acesta a fost fotografiat iar poza a fost publicată de presa austriacă.

„Un fan stelist şi-a înecat amarul în bere după înfrângerea cu Rapid Viena. Mahmureala a fost predominantă în rândul fanilor stelişti, care au plecat acasă cu 1-3 în bagaj. Un suporter a rămas la Viena şi a fost fotografiat de unul dintre cititorii noştri în staţia U6-Gumpendorferstrasse, alături de o bere şi un steag. Să sperăm că nu a ratat întoarcerea în ţară alături de prietenii lui. Joi seara trebuie să fie din nou în formă pentru retur”, a scris publicaţia online heute.at.

Suporterii, aşteptaţi pe Naţional Arena la FCSB – Rapid Viena. Preţurile biletelor

Fanii stelişti sunt aşteptaţi şi la meciul retur, care se va desfăşura pe Arena Naţională joi, 30 august, de la ora 21:30. Preţul biletelor variază de la 20 de lei la 500 de lei, astfel:

PELUZA – INEL 1 – 20 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 60 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI
LOJA – 500 LEI

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce a intrat în turul 2 al competiţiei. Au eliminat pe Rudar Velenje, scor general de 6-0, apoi în turul 3 au trimis-o acasă pe Hajduk Split, după 0-0 în Croaţia şi  2-1 pe Arena Naţională. Dacă vor trece şi de cei de la Rapid Viena, FCSB va evolua din nou în grupele Europa League. În stagiunea precedentă, “roş-albaştrii” au ieşit din grupe şi au jucat în primăvara europeană contra lui Lazio Roma. Italienii s-au calificat din această dublă manşă din şaisprezecimile competiţiei.

În ciuda înfrângerii suferite în capitala Austriei, Gigi Becali rămâne optimist şi crede că formaţia sa are prima şansă la calificare: “Au fost multe ocazii, la primul gol a fost cadou. Ei şi-au dat seama că noi i-am invitat şi ne-au dat. Al doilea gol, ne-am băgat-o noi în poartă – autogol, al treilea aiurea, Bălgrădean a deviat-o în poartă. Noi am jucat un fotbal frumos, dar nu am fost… Mijlocaşul lor liber, apărarea lor e liberă trecere, nu am nicio problemă, cred că ne vom califica”.

Până la partida cu Rapid Viena din playoff ul Europa League, elevii lui Nicolae Dică vor întâlni în derby-ul etapei a 6-a din Liga 1 Betano pe cei de la Viitorul Constanţa.

19.300 de spectatori au fost la partida Rapid Viena – FCSB, manşa tur din playoff-ul Europa League

Peste 82.000 de români s-au stabilit în Austria, potrivit datelor oficiale ale guvernului de la Viena