Fotbal international

Un supraviețuitor al dezastrului aviatic de la Chapecoense a devenit un cântăreț de succes: „Dumnezeu mi-a oferit o nouă șansă!”. Video

13.07.2020 | 17:38
Un supravietuitor al dezastrului aviatic de la Chapecoense a devenit un cantaret de succes Dumnezeu mia oferit o noua sansa Video
ADVERTISEMENT

Jakson Follmann, fostul portar al lui Chapecoense, a fost unul dintre puținii jucători care au supraviețuit dezastrului aviatic petrecut chiar înaintea finalei Copei Libertadores, în 2016.

Din 71 de persoane care se aflau la bordul avionului au supraviețuit doar trei fotbaliști, o stewardesă, mecanicul de bord și un jurnalist.

ADVERTISEMENT

Acum, Jakson Follmann, care a avut gamba amputată în urma accidentului, a devenit un cântăreț de renume în Brazilia, unde a câștigat mai multe concursuri.

Un supraviețuitor al dezastrului aviatic de la Chapecoense a devenit un cântăreț de succes

Jakson Follmann, fostul portar al lui Chapecoense,

a devenit un cântăreț de succes în Brazilia și a vorbit despre cum se simte pe scenă, față de cum era când juca cu mii de suporteri în spate.

ADVERTISEMENT

„Dumnezeu mi-a dat o nouă șansă. În plus, prefer viața decât piciorul”, a spus Jakson Follmann.

„Sunt foarte fericit pentru ceea ce se întâmplă!”

Follmann a câștigat emisiunea “Popstar”, unul dintre cele mai mari show-uri muzicale din Brazilia: „Sunt foarte fericit pentru ceea ce se întâmplă. Familia mea este aici, prietenii sunt și ei alături de mine.

ADVERTISEMENT

A fost o mare provocare să fiu pe scenă și cel mai mare adversar sunt eu. Au fost zile foarte intense, însă a meritat. Nu sunt imun la emoții, piciorul meu a tremurat”.

Jakson Follmann este unul dintre cei trei fotbaliști ai echipei care au supraviețuit accidentului de avion. Primul, Alan Ruschel, a revenit pe teren și a jucat la Goias în ultima parte a anului trecut.

ADVERTISEMENT

Helio Neto a fost salvat in extremis și după câteva operații suferite, doctorii au spus că ar putea să revină pe teren, însă deocamdată nu este apt pentru a juca fotbal.

Prestațiile sale din emisiunea “Popstar” au făcut înconjurul lumii și fostul portar a reușit să câștige concursul.

  • 27 de ani este vârsta lui Jakson Follmann
ADVERTISEMENT