Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Un susținător al FCU Craiova a luat foc în direct. „S-a greșit echipa! Retrogradăm!”

Alin Buzărin, un susținător al FC U Craiova 1949, a luat foc în direct la FANATIK SUPERLIGA, după ce formația lui Adrian Mititelu a pierdut cu 3-1 în deplasarea cu UTA Arad.
10.05.2024 | 08:00
Un sustinator al FCU Craiova a luat foc in direct Sa gresit echipa Retrogradam
Un susținător al FCU Craiova a luat foc în direct. „S-a greșit echipa! Retrogradăm!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 nu a câștigat niciun punct cu UTA Arad, iar șansele pentru salvarea de la retrogradare au scăzut considerabil. Alin Buzărin a vorbit despre situația trupei lui Adrian Mititelu, care va juca în ultima etapă cu FC Hermannstadt.

Un susținător al FCU Craiova a luat foc în direct. „S-a greșit echipa! Retrogradăm!”

Alin Buzărin și-a pierdut orice speranță înaintea ultimei etape din play-out și spune că FC U Craiova 1948 are șanse mici să rămână în SuperLiga. Și rezultatul dintre FC Hermannstadt și Poli Iași l-a enervat pe specialistul FANATIK.

ADVERTISEMENT

Susținătorul celor de la FC U Craiova 1948 nu înțelege unele decizii ale lui Marius Măldărășanu. Alin Buzărin spune și că Eugen Trică a greșit primul „11” pe care l-a folosit în confruntarea cu UTA Arad.

„Nu prea mai am emoții, șansele sunt foarte mici. Paraschiv nu a jucat de la început cu Iași, poate nu e bun. I-au odihnit pentru ultima etapă, îi odihnesc în meciul cu amenințata asta ca să îi aibă cu amenințata cealaltă. 

ADVERTISEMENT

În ultimele 20 de minute au văzut 148 de mingii lungi trimise de mijlocașii sibieni pe fruntea lui Florin Ilie și Samayoa. Eu zic că și la Ploiești în etapa trecută a fost tărăboi cu Botoșani. FC U trebuie să arate ca o echipă de fotbal, ieri au arătat ca o adunătură de băieți certați.

Când iei gol în minutul 6, ai bară prin Vlad Pop și la faza următoare iei golul de 2-0 e greu. Faci echipa cu trei mijlocași centrali, cred că s-a făcut echipa înainte de rezultatul de la Sibiu. Când afli că la Sibiu a câștigat Iași, tu acum ești obligat la victorie”, a spus Buzărin.

ADVERTISEMENT

Situația de la FC U Craiova l-a exasperat pe Alin Buzărin: „Este de scris un roman”

„Tu începi meciul lăsând pe bancă jucători precum Chițu, Bahassa, Sidibe, Van Durmen și Jibril Ibrahim. Sunt nemulțumit de rezultatul de la Sibiu, de evoluția și atitudinea celor de la FC U în meciul cu UTA. Se pierde mingea sus și trei inși rămân acolo cu mâinile în șold sau pe genunchi și își reproșează.

Este de scris un roman, eu am văzut toate meciurile. Este de scris un roman cum în niște meciuri pe care trebuia să le câștigi fluierând, tu le-ai pierdut. Tu iei o grămadă de goluri și după ce ai un traseu bun te prăbușești alte 10 etape.

ADVERTISEMENT

Erau momente în care aveam senzația că echipa nu poate să bată juniorii trei de la club. Au toate condițiile, au o bază sportivă excepțională, au salarii și chartere. La Iași s-au dus cu charter-ul cu o zi înainte de meci.

Trebuia să își consolideze apărarea, l-au luat în iarnă pe un titular al echipei naționale al Lituaniei. La un meci cu CFR Cluj s-a ferit de un șut, să nu îl învinețească. La un meci la Iași l-a băgat Trică mijlocaș central, a venit o minge în terenul propriu și vrea să dea spre Radu Negru, dar o dă direct în out”, a încheiat Buzărin la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Alin Buzarin A LUAT FOC PE OLTENI IN DIRECT dupa UTA - FCU Craiova 3-1

ADVERTISEMENT