News

Un tânăr a ajuns la spital, după ce un amic l-a lovit cu o bâtă în cap, într-o comună din Dâmbovița. Video

Un tânăr a ajuns la spital, după ce a fost lovit de un amic, în Dâmbovița.
31.05.2021 | 18:22
Un tanar a ajuns la spital dupa ce un amic la lovit cu o bata in cap intro comuna din Dambovita Video
Un tânăr a ajuns la spital, după ce un amic l-a lovit cu o bâtă în cap, într-o comună din Dâmbovița. Video. Sursa foto: Inquam Photos / Liviu Chirica
ADVERTISEMENT

Un tânăr a ajuns la spital, după ce a fost lovit puternic de un prieten. Acesta l-a lovit pe amicul său în zona capului cu o bâtă, pentru că victima i-ar fi spus că nu are curaj să facă acest lucru.

Tânăr lovit de un altul, în Dâmbovița, cu o bâtă

Întreaga întâmplare a fost filmată în comuna dâmbovițeană Lungulețu. În imagini se vede cum tânărul ține în mâna o bâtă, iar victima sa îl îndeamnă, în glumă, să îl lovească cu aceasta.

ADVERTISEMENT

Desigur că nimeni nu se aștepta ca băiatul respectiv să acționeze. Tot pe filmare se vede cum acesta se năpustește asupra prietenului său, pe care îl lovește cât de tare poate în cap, iar filmarea se încheie imediat după acest incident.

După ce are loc atacul, se aude cum cei din jur spun „Aoleu”, iar tânărul lovit se prăbusește imediat după ce este victima prietenului său, conform Adevărul.

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă acesta depus plângere penală împotriva agresorului său, darinformația cunoscută, până la această oră, este că tânărul respectiv a ajuns în spital, după ce a fost lovit de amicul său.

Sursa video: Adevărul

Violențele între copii sunt tot mai dese

Incidentele violente între copii și adolescenți sunt tot mai dese în țara noastră. Chiar la începutul acestei luni, o adolescentă din Brașov a fost bătută în aplauzele colegilorde către alte două fete.

ADVERTISEMENT

Întreaga scena de atunci a fost filmată de copiii aflați acolo și singura salvare a fetei a fost tot unul dintre colegi, care a ridicat-o și a luat-o pe aceasta din calea umilințelor.

Asemenea scene șocante avut loc și în București, unde un adolescent a fost bătut chiar în plină stradă sub privirile trecătorilor. Atacul a avut loc în cartierul Vitan din Capitală.

ADVERTISEMENT

Mai mulți trecători au asistat nepăsători la aceste scene, când băiatul respectiv era atacat de mai mulți tineri. S-a stabilit ulterior că era vorba despre niște minori.

De asemenea, un adolescent din Târgu Jiu a fost supus la bătăi și umilințe din partea a trei copii de vârstă cu el, doi băieți și o fată. Și acest incident a fost filmat.

Și în America se întâmpla asemenea lucruri, sau poate chiar mai grave. Un băiat de 12 ani a fost omorât în bătaie de colegi, după ce au primit câte un dolar să îl lovească.

ADVERTISEMENT
Tags: