News

Un tânăr a avut nevoie de ajutorul salvamarilor… pe nisip. A fost îngropat și abandonat de prietenii de pahar

Un tânăr a fost îngropat până la gât în nisim și abandonat. Acesta a avut nevoie de ajutorul salvamarilor pentru a ieși
09.07.2021 | 17:24
Un tanar a avut nevoie de ajutorul salvamarilor pe nisip A fost ingropat si abandonat de prietenii de pahar
ADVERTISEMENT

Salvamarii din Tuzla au avut parte de o intervenție mai puțin obișnuită. Aceștia au fost nevoiți să dezgroape un bărbat din nisip.

Tânărul era acoperit până la gât și abandonat. Se pare că amicii de pahar i-au făcut o farsă pe care nu o va uita prea curând.

ADVERTISEMENT

Un tânăr a avut nevoie de ajutorul salvamarilor… pe nisip. A fost îngropat și abandonat de prietenii de pahar

Totul s-a întâmplat duminică, 4 iulie. Salvamarii au săpat în nisip cu mâinile goale pentru a reuși să-l elibereze pe tânâr, scrie ReplicaOnline.

Bărbatul era total imobilizat, fiind acoperit de nisip până la gât. Acesta s-a amuzat strașnic de pățanie și a râs cu poftă pe tot parcursul intervenției.

ADVERTISEMENT

După ce i-au fost eliberate mâinile, omul a încercat să ajute salvamarii. El a început la rândul lui să sape, în speranța că va fi eliberat mai rapid.

Totuși, omul nu a reușit să iasă, chiar dacă a încercat să se ridice și i-a rugat pe salvatori să-l tragă de mâni, decât după a fost complet dezgropat.

ADVERTISEMENT

Scena a atras privire celorlați turiști, care s-au amuzat și ei de isprava tânărului. Oamenii care se aflau la fața locului au filmat întreaga scenă.

Incident grav pe litoralul românesc

Tot duminică, 4 iulie, un tânăr de 18 ani a fost aproape de moarte, la Costinești. Acesta a fost salvat de un polițist aflat în timpul liber. Omul legii a auzit strigătele de ajutor ale unei persoane și a mers să vadă ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

I s-a spus că un tânăr a sărit în apă și nu a mai ieșit la suprafață. Polițistul nu a ezitat și a sărit pentru a-l salva.

Turistul a fost găsit cu greu și scos la suprafață cu ajutorul salvamarilor, care au ajuns la fața locului între timp. Acesta era inconștient și, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Din fericire, băiatul și-a revenit și a trecut cu bine peste acest episod. „De parcă nu se întâmplaseră destule lucruri grave, în timpul acordării primului ajutor, un bărbat “aflat prin zonă” i-a furat telefonul unuia dintre salvamarii ce acordau primul ajutor băiatului. Aflat în concediu de odihnă, Andrei, un tânăr jandarm timișorean de 21 de ani, a intervenit prompt și după ce l-a imobilizat, l-a predat poliției”, a mai transmis Ministerul Afacerilor Interne pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT