News

Un tânăr a fost strivit de un BMW în timp ce scotea bani de la bancomat

04.09.2020 | 21:55
Un tanar a fost strivit de un BMW in timp ce scotea bani de la bancomat
ADVERTISEMENT

Un tânăr a fost strivit de o mașină în timp ce aștepta să scoată bani la un bancomat din Piatra Neamț.

De vină este o șoferiță care a încurcat frâna cu accelerația și l-a călcat pe bărbat, fără ca acesta să realizeze ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Piatra Neamț, tânărul e grav rănit, astfel că tânăra șoferiță e cercetată penal pentru vătămare corporală din culpă.

Un tânăr a fost strivit de un BMW în timp ce scotea bani de la bancomat

Anchetatorii susțin că incidentul a avut loc în parcarea din zona „Orion”, în centrul orașului. O tânără de 20 de ani aflată la volanul unui autoturism a încurcat frâna cu accelerația și l-a strivit pe tânărul de 21 de ani care aștepta la bancomat, de unde intenționa să scoată bani.

ADVERTISEMENT

Din fericire pentru victimă, bancomatul era construit într-un perete din rigips, astfel că nu a fost strivit ci a intrat prin rigips în momentul impactului.

Este vorba despre o șoferiță de 20 ani din Rediu care ar fi confundat pedalele în momentul în care a vrut să iasă din parcare, a acroșat un taxi care era parcat în stație, a intrat în coliziune cu un imobil (sediul BRD) și a surprins un tânăr de 21 ani din Piatra-Neamț care era la bancomat.

ADVERTISEMENT

Victima a fost transportată la spital, iar șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind zero. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa”, a transmis IPJ Neamt.

„S-a auzit un motor turat mai tare, zgomotul maşinii lovite de BMW şi apoi ţipete de groază, lumea de pe trotuar fugind în toate părţile. Apoi s-a văzut că aparatul fusese împins în interiorul băncii, dat nu mai ştiu dacă şi victima ţipa. Oamenii strigau să se sune la 112, la Ambulanţă, că un tinerel a fost prins între maşină şi perete. Au fost clipe care-ţi fac părul măciucă“, a declarat un martor, conform Monitorul de Neamț.

ADVERTISEMENT

Martorii la nefericitul eveniment au povestit că fata s-a dat jos din mașina BMW, pe care o conducea, și era în vizibilă stare de șoc, fiind incoerentă și fără reacție.

ADVERTISEMENT