News

Un tânăr a murit după o plimbare prin sat cu BMW-ul. Șoferul avea permis de abia un an

Un adolescent a murit după ce a acceptat invitația prietenului său de a se plimba cu BMW-ul în sat. Autoturismul a doborât un stâlp.
11.11.2022 | 09:50
Un tanar a murit dupa o plimbare prin sat cu BMWul Soferul avea permis de abia un an
BMW, accident mortal în Bistrița. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Șoferul, un tânăr de doar 19 ani, avea permis de conducere de mai puțin de un an, însă a ales să se urce la volanul unui BMW cu motor puternic, pe care nu l-a putut controla.

Accident mortal cu un BMW în Bistrița

Victima era simplu pasager în mașină și avea doar 16 ani. Viteza mașinii era atât de mare, încât BMW-ul a intrat din plin într-un stâlp de electricitate pe care l-a dărâmat.

ADVERTISEMENT

”A lovit stâlpul şi un băiat era decedat în şanţ. Nu am auzit decât o bubuitură”, povestește un martor la accident. Sătenii spun că BMW-ul avea viteză mare, mai exact ”maxim posibil”, potrivit Observatornews.ro.

Din păcate, pasagerul din dreapta șoferului a fost aruncat din mașină și a murit pe loc.

”Am sosit la locul faptei cu două ambulanţe. La locul faptei, am găsit două victime conştiente ieșit din mașină. A treia victimă, am gasit-o în șanț, în stop cardio-respirator. A fost extrasă din șanț și au început manevrele de resuscitare, din păcate nu a răspuns, au fost leziuni incompatibile cu viața”, explică Lucian Bodeanu, medic SAJ Bistrița.

ADVERTISEMENT

Pe bancheta din spate a autoturismului se mai afla un tânăr, care a ajuns la spital alături de șofer.

”Pompierii militari din cadrul Detașamentului Bistrița, cu o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD, împreună cu două echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud (inclusiv echipaj cu medic) intervin în localitatea Jelna la un accident rutier în urma căruia au rezultat trei victime. Din primele informații, o victimă este inconștientă. Intervenția este în dinamică”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT

”În această seară, polițiștii Serviciului Rutier și cei ai Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Jelna. Conform primelor date, un autoturism condus de un tânăr, de 19 de ani, din Bistrița, a intrat în coliziune cu un stâlp din beton.

În urma accidentului, din nefericire, un tânăr de 16 ani, pasager în autoturism, a decedat. Conducătorul auto și un alt pasager au fost răniți și transportați la spital. Rezultatul în cazul testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto a fost negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a prezentat cazul și Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

ADVERTISEMENT