News

Un tânăr a murit în timp ce fugea de poliție. Bărbatul din Hunedoara nu avea declarație pe proprie răspundere

10.05.2020 | 23:51
Un tanar a murit in timp ce fugea de politie Barbatul din Hunedoara nu avea declaratie pe proprie raspundere
Coronavirus în România, 19 mai 2020. S-au raportat 17.036 de infectări și 1.120 de morți. Live Update: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de numai 21 de ani a murit în cursul nopții de 8 spre 9 mai, în timp ce fugea de oamenii legii. Motivul pentru care bărbatul din Hunedoara nu a vrut să dea ochii cu polițiști a fost faptul că nu avea asupra sa declarația pe proprie răspundere.

Caz șocant în Hunedoara. Un tânăr a murit în timp ce fugea de poliție

O plimbare după miezul nopții pe străzile din orașul Hunedoara s-a transformat într-o tragedie pentru familia unui tânăr în vârstă de 21 de ani. Acesta a ieșit noaptea din casă, în jurul orei 01:00, împreună cu un amic în vârstă de 15 ani, dar din nefericire au fost reperați de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri nu au stat de vorbă cu polițiștii, iar de teamă să nu fie amendați că au ieșit din casă la o oră așa târzie au luat-o la goană. Motivul pentru care au fugit ar fi fost faptul că nu aveau asupra lor declarație pe propria răspundere.

Băiatul de 21 de ani a reușit să fugă până aproape de blocul în care locuia, dar la un moment dat s-a prăbușit la pământ, amicul său oprindu-se pentru a chema ajutoare.

ADVERTISEMENT

Care este motivul pentru care tânărul de 21 de ani a murit

Cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru tânărul de numai 21 de ani. Acesta suferise un infarct, medicii constatând decesul.

Minorul a mai adăugat că amicul său obișnuia să consume destul de frecvent băuturi energizante, iar în seara respectivă a băut trei doze cu puțin timp înainte să moară.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al tânărului de 21 de ani a fost supus unei necropsii, medicii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara declarând că acesta a avut o moarte neviolentă.

Potrivit adevarul.ro acesta și-a pierdut viața din cauza unui edem pulmonar acut, consecutiv unui infarct miocardic acut.

ADVERTISEMENT

Familia tânărului din Hunedoara se pregătește acum să-l conducă pe ultimul drum.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS