News

Un tânăr a refuzat să îşi lase mama, care avea Covid, să moară singură în spital. S-a căţărat zilnic două etaje până la fereastra ei

22.07.2020 | 22:42
Un tanar a refuzat sa isi lase mama care avea Covid sa moara singura in spital Sa catarat zilnic doua etaje pana la fereastra ei
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Palestina nu s-a putut despărți de mama sa, după ce femeia a fost internată în spital după ce s-a infectat cu Covid-19.

Tânărul și-a vizitat mama, bolnavă și de leucemie, la un geam al spitalului, repetând gestul zi de zi, până când femeia s-a stins.

ADVERTISEMENT

Bărbatul și-a iubit enorm mama și nu s-a putut despărți de femeie, astfel că a simțit nevoia să o vegheze zi și noapte, chiar dacă a fost nevoit să se cațere pe un zid al spitalului.

Un tânăr s-a cățărat două etaje la spital pentru a fi alături de mama internată la Terapie Intensivă

Tânărul, pe numele său Jihad Al-Suwaiti, locuia în Hebron alături de familia sa și s-a cățărat în fiecare zi la etajul doi al spitalului, pentru a-și veghea mama de la geam.

ADVERTISEMENT

Obișnuia să coboare de acolo abia după ce era convins că mama lui a adormit”, a rememorat un angajat al spitalului, potrivit A1.ro.

Medicii l-au rugat pe tânărul în vârstă de 30 de ani să renunțe la gestul necugetat, pentru a nu se răni, însă acesta nu a conceput să-și abandoneze mama, în vârstă de 73 de ani. Femeia îl crescuse după ce tatăl murise în urmă cu 15 ani, astfel că între cei doi exista o legătură extrem de puternică.

ADVERTISEMENT

Femeia, Rasmi Suwaiti a petrecut 5 zile în spital înainte de a muri. Fiind bolnavă și de leucemie, combinația cu Covid-19 i-a fost fatală.

Mama tânărului a fost răpusă de leucemie și Covid-19
Mama tânărului a fost răpusă de leucemie și Covid-19

„Jihad era foarte apropiat de mama noastră, mai ales după ce tatăl nostru a murit, în urmă cu 15 ani. O iubea mult. Când a aflat că a murit, a fost șocat și furios. Acum pare să fi acceptat situația”, a declarat fratele lui Jihad.

ADVERTISEMENT
Bărbatul s-a cățărat pe spital pentru a fi alături de mama sa
Bărbatul s-a cățărat pe spital pentru a fi alături de mama sa

Tânărul s-a cățărat pentru ultima oară pe zidul spitalului în 16 iulie, pentru a-și lua rămas bun de la mama sa. Femeia a decedat, mai apoi, liniștită că fiul ei a vegheat-o în ultimele momente ale vieții.

ADVERTISEMENT