News

Un tânăr aflat în izolare la domiciliu s-a luat la bătaie cu rudele, apoi a fugit de acasă

04.04.2020 | 17:42
Un tanar aflat in izolare la domiciliu sa luat la bataie cu rudele apoi a fugit de acasa
ADVERTISEMENT

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, ce se afla în izolare la domiciliu după ce s-a întors din străinătate, s-a luat la bătaie cu rudele, apoi a fugit în stradă, cu toate că nu avea voie.

Tânăr în izolare, implicat într-o bătaie cu șase rude

Bărbatul locuiește în comuna argeşeană Merişani și revenise din străinătate de câteva zile. Acesta se afla în izolare la domiciliu, însă s-a luat la bătaie cu şase dintre rudele sale, după care părăsit domiciliul.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost prins de forțele de ordine, amendat și plasat direct în carantină, unde va rămâne timp de14 zile, informează Adevărul.

Potrivit oamenilor legii, în seara de 3 aprilie, poliţiştiide la Secţia de Poliţie Rurală Bascov au fost chemați să intervină în cazul unei bătăi ce avea loc în curtea unei case din comuna Merişani, județul Argeș.

ADVERTISEMENT

Ajunși la adresa indicată, polițiștii au descoperit un tânăr de 21 de ani, ce se luase la bătaie cu mai mulți membri ai familiei sale și care ieșise din curtea casei, cu toate că, potrivit condițiilor de izolare, acest lucru este interzis.

Persoanele implicate au fost amendate

Drept urmare, tânărul a fost amendat cu suma de 5.000 de lei și plasat imediat în carantină.

Oamenii legii au anunțat că și cele șase rude care s-au luat la bătaie cu tânărul au fost amendate cu câte 2.000 de lei fiecare, așa cum prevede ordonanța militară în vigoare.

ADVERTISEMENT

În plus, cele șase persoane au fost plasate în izolare la domiciliu.

 

Tags: