News

Un tânăr aflat pe o trotinetă electrică, împins la moarte de un motociclist, după o şicanare în trafic. Video

Un tânăr care mergea pe o trotinetă electrică, împins la moarte de un motociclist.
05.08.2021 | 17:28
Un tanar aflat pe o trotineta electrica impins la moarte de un motociclist dupa o sicanare in trafic Video
ADVERTISEMENT

Tânărul nu a mai putut fi salvat de medicii care au sosit la fața locului. El a fost transportat la spital, dar și-a pierdut viața în curs de o oră, din cauza rănilor grave.

Un tânăr care mergea pe o trotinetă electrică, împins la moarte de un motociclist, după o şicanare în trafic

Tragedia a avut loc miercuri, iar motociclistul a fost reținut de oamenii legii în cursul serii trecute. Bărbatul de 52 de ani care a dus la moartea motociclistului este cercetat pentru infracțiunea de omor.

ADVERTISEMENT

Cum s-a petrecut, însă, totul? Se pare că este vorba despre o șicanare în trafic, în urma căruia tânărul care mergea pe trotineta electrică și-a pierdut viața.

Incidentul a început la intersecția dintre Splaiul Unirii și Calea Vitan Bârsești, când motociclistul a fost lovit în spate de bărbatul de pe trotineta electrică, la un semafor.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au certat, iar apoi au plecat din acea zonă și au pornit înspre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței, unde motociclistul a ajuns primul și l-a așteptat pe tânărul de pe trotinetă.

Ce au comunicat cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București

Apoi, motociclistul a vrut să îl bată pe cel de pe trotinetă, iar acesta din urmă dorind să fugă, a trecut axul drumului. Motociclistul nu s-a oprit aici și a aruncat cu casca sa în victimă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost lovit de casca motociclistului în cap, iar el a căzut, fiind spulberat de o mașină care circula regulamentar.

Acesta nu a mai avut nicio șansă. A pierit la scurt timp de la producerea accidentului.

„Pe fondul discuțiilor în contradictoriu cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecția dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței.

ADVERTISEMENT

Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecției respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică.

Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenția de o agresa, determind-o să treacă de axul despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleași împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea și căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT