News

Un tânăr aflat pe o trotinetă electrică, împins la moarte de un motociclist, după o şicanare în trafic. Video

Un tânăr care mergea pe o trotinetă electrică, împins la moarte de un motociclist.
05.08.2021 | 17:28
Un tânăr aflat pe o trotinetă electrică, împins la moarte de un motociclist, după o şicanare în trafic. Video
Un tânăr aflat pe o trotinetă electrică, împins la moarte de un motociclist, după o şicanare în trafic. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Tânărul nu a mai putut fi salvat de medicii care au sosit la fața locului. El a fost transportat la spital, dar și-a pierdut viața în curs de o oră, din cauza rănilor grave.

Un tânăr care mergea pe o trotinetă electrică, împins la moarte de un motociclist, după o şicanare în trafic

Tragedia a avut loc miercuri, iar motociclistul a fost reținut de oamenii legii în cursul serii trecute. Bărbatul de 52 de ani care a dus la moartea motociclistului este cercetat pentru infracțiunea de omor.

ADVERTISEMENT

Cum s-a petrecut, însă, totul? Se pare că este vorba despre o șicanare în trafic, în urma căruia tânărul care mergea pe trotineta electrică și-a pierdut viața.

Incidentul a început la intersecția dintre Splaiul Unirii și Calea Vitan Bârsești, când motociclistul a fost lovit în spate de bărbatul de pe trotineta electrică, la un semafor.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au certat, iar apoi au plecat din acea zonă și au pornit înspre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței, unde motociclistul a ajuns primul și l-a așteptat pe tânărul de pe trotinetă.

Ce au comunicat cei de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București

Apoi, motociclistul a vrut să îl bată pe cel de pe trotinetă, iar acesta din urmă dorind să fugă, a trecut axul drumului. Motociclistul nu s-a oprit aici și a aruncat cu casca sa în victimă.

Bărbatul a fost lovit de casca motociclistului în cap, iar el a căzut, fiind spulberat de o mașină care circula regulamentar.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a mai avut nicio șansă. A pierit la scurt timp de la producerea accidentului.

„Pe fondul discuțiilor în contradictoriu cei doi şi-au adresat injurii şi ameninţări, după care au părăsit zona respectivă îndreptându-se către intersecția dintre Calea Vitan Bârsești și Șoseaua Olteniței.

Inculpatul a ajuns primul în apropierea intersecției respective, a coborât de pe motocicletă şi a aşteptat pe carosabil venirea victimei care se deplasa pe trotineta electrică.

Când cea din urmă s-a apropiat, inculpatul a alergat către aceasta cu intenția de o agresa, determind-o să treacă de axul despărțitor dintre cele două sensuri de deplasare, aruncând în aceleași împrejurări cu casca de motociclist în victimă, lovind-o în zona capului, determinând dezechilibrarea și căderea acesteia pe carosabil, victima fiind lovită frontal de un autoturism care circula regulamentar din sens opus”, au transmis autoritățile.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri